reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Koralikowa byłam chwilkę po 14, łącznie zeszło mi prawie 3 godziny :wściekła/y:
MamUśKaaa88 skurczów brak, łożysko 3-go stopnia, ale wydolne, ujście zamknięte, po cichu liczę, że dotrwam do nowego roku, jak nic się nie będzie działo to następne ktg mam 30.12

Wesołych Świąt Mamuśki, dla Was i Waszych rodzin !!!!

reklama
Ja już jestem w szpitalu. Ten balonik to fachowo cewnik Foleya czy jakos tak. To jest cewnik który wprowadzają do macicy zakończony balonikiem który napełniaja roztworem soli fizjologicznej i on rozpycha tam wszystko. Mam go mieć do rana a rano kroplówke. Do najprzyjemniejszych rzeczy to nie należy ale da się wytrzymać. Tylko raczej noc na nogach bo ani siedzieć ani leżeć z tym nie da rady.

Gratulacje dal wszystkich nowych mam! :-);-)
Drogie grudniówki te rozpakowane i te czekające na swoje maleństwa chciałam Wam życzyć spokojnych, radosnych świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze, dużo cierpliwości na nadchodzący Nowy Rok i dużo, dużo pociechy z waszych maluszków! :-):tak::happy2: WESOŁYCH ŚWIĄT!

Kochane Grudnióweczki
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkiego co Naj ...a najbardziej życzę Wam zdrówka i miłości , bo jeśli ktoś ma i jedno i drugie to ma wszystko !

Ananaska , Cayoka gratuluję przepięknych prezentów pod choinkę ;-)

Ps - ja chcę jeszcze raz ! ;-)

Niezapominajka - zaczęło się od kolek i ulewań , ponieważ karmiłam tylko piersią to miałam dietę eliminacyjną , najpierw mleko i nabiał , potem białko zwierzęce ( od jajek po mięso ) a na końcu gluten ... jadłam produkty bez glutenowe , marchew , jabłka itp ... jednym słowem radośnie ...
Potem okazało się że " potówki " to Azs ... , w wieku 8 mc zaczą kaszlećbez powodu ... jak miał 13 mc miał pierwszy atak astmy ...potem sanatorium Kubalonka , testy z krwi , kilkadziesiąt wizyt u alergologów , pulmunologów i każdy mówił co innego ... bo to taka dziwna astma .... po zmianie alergologa dowiedziałam się że to astma w lekkim przebiegu a raczej astmatyczne zapalenia oskrzeli , dlatego nie ma charakteru ciągłego i nagłych napadów.
Syn ma uczulenie na roztocza i kurz domowy , i moja dieta eliminacyjna nic nie dała ...

reklama
Do góry