reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Hej...witam sie z rana...nie dosc ze ja spac nie moge to sasiedzi tak wala drzwiami ze mala obudzili...juz mam ich dosc.
Na wiosne juz na 100% czeka mnie przeprowadzka. A do tego czasu ja im zycie jakos umile...tak delikatnie. Tylko musze cos wymyslec...macie jakies pomysly...bo mna juz tak nerwy szarpia ze nie moge najchetniej bym teraz odkurzacz wlaczyla to by sie zdziwili:-D

Dzis ktoras rodzi???:-)

reklama
POLCIA a nie krępuj się odkurzaj ;-);-);-)
Dzisiaj wyprawiłam chłopaków już o 7.15 u nas dalej zima grrrr ja wcinam chlebek z patelni namoczony w jajku z mlekiem :-p

37 TYDZIEŃ :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Witam sie i ja ..
Polcia dla pocieszenia ja tez nie wyspalam sie maluch mi goraczkuje wysoko od wczorajszej nocy i cycus mamusi umnie na rekach caly czas... co do sasiadow mi dzieciaki wstaja o piatej rano i czesto zaraz po szostej odkurzam :-)
Przepadla mi wczoraj wizyta u gina musze przedzwonic zapytac jak dzis przyjmuje moze sie wcisne ..
Cosiek to mi smaka narobilas juz wiem co na sniadanie zjem, tyle ze ja maczam w samym jajku ...
Milego dnia dziewczyny bez boli i innych zlych dolegliwosci

Hej srodowo

Jestem zaspana na maxa;-) ktos tu sie pytal kto sie wybiera rodzic dzisiaj??
no ja bardzo chetnie tylko moja corcia cos niemrawo:-D

co do ludzi i tekstow - wczoraj 'kolezanka' pobila wszystko mowiac do mnie
' a ty jeszcze z tym brzuchem.. zlituj sie dziewczyno '
:szok::wściekła/y::crazy::eek::szok: ekhm.. myslalam ze jej przyloze w m... twarz:confused2:
jak tak jej sie ciezko patrzy na mnie to niech odwraca wzrok
powiedzialam ze Mloda ma jeszcze tydzien czasu do normalnego terminu i t.e.r.m.i.n to nie jest jeden dzien ale +/- 2tyg od tej daty i jezeli jeszcze raz skomentuje mnie i TEN moj brzuch to nie recze za siebie:sorry:
lekko sie zmieszala:cool2:

smutnamama
- ojej.. zdrowka dla synka!!

my mamy jednego sasiada (mieszkamy w blizniaku) koles jest ok, malo upierdliwy - ale tworczy buddysta i jak wieczorami zapodaje swoje wycie,mantry i bebny to ... ekhm..
2 razy u niego bylam ze po 22 to juz raczej niech nie tworzy:-p po czym napisal ekhmm poem <SZOK> i wrzucil przez skrzynke na listy ze rodzina jest najwazniejsza bla bla i ze trzeba zyc w zgodzie z ludzmi i bracmi bla bla hehe:-D nie no ogolnie moglo sie trafic gorzej:tak:

generalnie dzieciakom nie przeszkadza jego tworczosc bo zawsze spia o tej porze i ich nawet bomba w ogrodzie nie zbudzi.. jeszcze mu Mloda powynagradza pewnie nocki placzac po nocach :sorry:

ja rowniez zycze milego dnia bez boli :tak:

Witam !

Ananaska - a propo ciacha .... mnie ostatnio badał lekarz który wyglądał jak mój szwagier , dosłownie klon i z wyglądu i zachowania , może ze 4 lata starszy , ale się głupio czułam , i powtarzał nie denerwuj się kochana:eek: bo strasznie się spinałam (przed nim byłam już kilka razy badana i okropnie bolało ! ) dziwne doświadczenie :eek:

Towicz - też mam zaliczone wszystkie sezony porodówki , ciąży z zaskoczenia , adopcji itp .... ale od jakiegoś czasu nie mam tv i tylko u rodziców oglądam .

Cosiek - gratulacje 37 :tak:

Polcia - współczuję i rozumiem temat bo przed przeprowadzką moje życie to był ciągły stres i nerwy sąsiedzi menele i 2 rodziny które wiecznie się ze sobą kłuciły policja była co 2 dni ...a teraz błoga cisza i sąsiedzi świetni . Czasem przeprowadzka to najlepsze wyjście ....

O 16 mam wizytę z usg i już się boję ...że tam nic nie ruszyło , i dzieć znów większy ... A moja szwagierka była wczoraj na prenatalnych i jej nie zrobili bo dzidziuś tydzień mniejszy wychodzi tzn ma 12 i 1 dzień a na usg 11 :eek: i kazali za tydzień przyjechać ...

Miłego dnia !

I ja się witam przy porannej kawce :)
Polcia - nic nie musisz wymyślać, zaraz jak się maleństwo urodzi to pewnie da popalić sąsiadom, odkurzanie też dobry pomysł :)
cosiek - w życiu o takim daniu nie słyszałam, idziemy równo ja za 2 dni 37 tydzień i się już martwię, że święta spędzę w szpitalu.
tiluchna - ale Ty bojowa jesteś na tej końcówce, "to mówisz, że jeszcze się kulasz" :-D sąsiad pierwsza klasa - lepszy buddysta niż jakiś satanista.
mamaktosia - powodzenia na wizycie!

hehe MamaKtosia - jakby mi lekarz powiedzial 'nie denerwuj sie kochana'.. chyba bym uciekla :-D:-D

mialam tak z synkiem - poszlam w 11 tyg a wychodzilo 10 tydz i nie zrobili prenatalnego - po czym tak nadrobil wzrostem ze wyskoczyl niby 2 tyg wczesniej od terminu usg (tydz od terminu om) i byl niezlym pulpecikiem :)
te daty to normalnie sfiksowac idzie:tak:

trzymam mocno kciuki za wizyte!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&

cosiek, Ewa - gratuluje 37 tyg czyli ostatni miesiac leci:-D

hej

też weszłam podpatrzeć czy któraś rodzi hahah
:-D

wyjrzaąłm przez okno a tu normalnie szron...zimaaaaaaaaa;-)śniegu brakuje...ale nie wychodzę na razie...lenia mam...

co do sąsiadów ja przez 2 lata miałam debila na górze co walił drzwiami,sluchał muzy na full,darł ryja i nie pomagało nic...na dole stara klempa co jej dziecko przeszkadzało ze się bawi...i stukała nam w rurę to potem my jej odstukiwaliśmy specjalnie...ale masakra poprostu...

kupiłam żeberka i znam tylko 1 sposób na ich zrobienie w sosie własnym a nigdy nie piekłam...macie jakiś prosty sposób na to danie w piekarniku???bez udziwnien jakiś specjalnych
:-D

cosiek 37 tc wow leciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!gonię Cię:-D

ananaska - ja zeberka robie w miodzie..w worku do pieczenia w piekarniku :) najpierw smaruje je obficie troche olejem przyprawami roznymi i miodem...a czasem dokladam do worka jakas cebulke poszatkowana...i zamykam worek i pieke w piekarniku :) zawsze sa pyszne i kruchutkie:)

reklama
Do góry