reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
No właśnie, wieści brak. Oregano już chyba urodziła skoro wody jej rano odeszły.
Dzięki kochane za rady. Bartek od dawna kupę na nocnik robił. Jak poszedł do przedszkola to się zmieniło. Panie nie chodzą z dziećmi do wc i same tam muszą sobie radzić i chyba dlatego zaczął przetrzymywać. Laktulozę dostaje, ale dawkę zmniejszyłam bo biegunki dostał. I węgiel mu dałam. Dzisiaj rano malutka kupa biegunkowa, cały dzień nic i teraz co chwilę za tyłek się łapie ale nie chce nic na nocnik ani kibelek zrobić. W ogóle okropny jest w domu. Dzisiaj prawie dwie godziny histerii nie wiadomo o co. Ja już psychicznie nie wyrabiam. A za chwilę noworodek dojdzie. Mam dość szczerze mówiąc. Trzylatek już powinien się inaczej zachowywać a on coraz gorszy się robi.
Cosiek współczuję kłopotów zdrowotnych synka :-(
Baśka współczuję męczydeł nocnych.

malutka - niekoniecznie:no:

czasem odchodza wody a gdy nie ma akcji skurczowej czeka sie - po 24h -48h (zalezy od polityki szpitala) juz jest wywolanie a w ostatecznosci cc, kobieta musi byc pod ciaglym monitoringiem i robi sie badania czy nie doszlo do zakazenia
odejscie wod bez akcji jest dosyc niebezpieczne

Malutka moze ma jak moj pierworodny tylko w domu na swoim tronie :-)
Malutka moj mial 4i pol roku jak urodzilam drugiego syna i wyobraz sobie ze niedosc ze nawet kompalam malucha z nim to na dodatek byl tak zazdrosny ze nawet smoczka mu podbieral musialam kupic mu kubek niekapek bo on tez chcial butelke zaczol byc duzym dzidziusiem ,mimo ze to jemu wiecej poswiecalam czasu bo maluch ciagle spal , ale musialam przejsc na butelke bo jak maly jadl piers to starszy wiecznie mnie wtedy konievznie potrzebowal .

Tiluchna,Malutka ja mialam tak z Kamilem ze wody mi odeszly a brak akcji skurczowej i zrobili mi cc wiec moze cos w tym jest ale mi po 3h zrobili ale niewiem nieznam sie ja też zawsze myslalam ze jak wody odchodza to sie juz rodzi :baffled:

reklama
Oregano :-D:-D:-D:-D
78.jpg

Załączniki

• 78.jpg
    78.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 23
Do góry