reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Cholerka wypiłam herbatę i tak jakby wszystko ustało, może to cisza przed burzą? Ja to bym wolała pobyć w dwupaku do terminu, ale jak mały będzie chciał wyjść, to niech wychodzi :tak: A jeszcze zaliczyłam kibelek kilka razy, więc może akurat się rozkręci?:-) będę Wam pisać:tak:

JoL ale fajnie Ci przepowiada córcia:-D ciekawe co by było, gdyby faktycznie dzidzia wyszła w poniedziałek:biggrin2:
ananaska ooooo...fajnie, też bym jakieś zakupki zrobiła, ale nie mam weny i ani mi się śni z domu wychodzić w tej sytuacji;-)
vicino wkopywanie w bok jest najlepsze;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej

vici dokladnie,ja tam na firanki wieszam,,w tym roku chce te duze naioly miec fioletowe....i beda wisiec sobie,i gwiazdki..na choince super to wyglada i na stole tez:)

tigi ja i tak cie podziwiam,ze se je robisz sama...

awunia o maj gat nie strasz,,trzymaj sie...dzielnie...

ananaska a czemu sie drapiesz??

Jol to ci cora wrozy,,ciekawe czy spelni sie poniedzialek,,ale cora nie powiedziala ktory?? hee

domi dzieki za wiesci o agkrk,,pozdrow ja:)

Koralikowa skóra swędzi bo się rozciąga...poprzednio miałam robione badania wątrobowe bo takie są objawy cholestazy czy czegoś tam ale wyszło negatywnie na szczęście.

Awunia,nieźle!! bolą te skurcze przepowiadające??? Ja miałam przez całą ciąże kilka razy może do tego w nocy i nie byłam pewna do końca czy to 'to'... 3maj się tam!! :-)
Ananaska przed drapaniem ciężko się powstrzymać.. tym bardziej,że skóra maksymalnie rozciągnięta, mi pomaga oliwka dla dzieci , jakaś ulga zawsze jest.
Jol dzieci mają ponoć 6 zmysł ;) bądź w gotowości !!:tak:

Laurka się zastanawiam czy mnie tak nie swędzi po balsamie dla ciężarnych...dziś nie będę się smarować i zobaczę...ale wątpię...najgorzej w nocy się obudze i jak małpa :sorry2:

awunia masz magiczną herbatę widzisz;-)

Witam kochane!!

Ja wstałam ok.9.00 zjadłam sniadnko i poszłam do sklepu kupiłam warzywka na zupkę i lody koktajlowe:happy2:
Teraz siedzę i zajadam a potem powoli ogarmę chatkę,przewietrzę póki dziś mam wenę na sprzątanie bo od kilku dni mam totalnego lenia.

O awunia może to już to bo blisko jesteś terminu więc kto wie:happy2:
ananaska mnie brzuch czasami swędzi ale chyba dlatego że się rozciąga za bardzo.
vici też odczuwam stres przed poniedziałkiem:baffled: ale z drugiej str znowu bardzo się cieszę ze to już takie mieszanie strachu z radością mam:sorry2:

Tak odnośnie herbaty to ja popijam od 37 tygodnia 2 razy dziennie mieszanke liści malin i przewrotnika , 2 łyżki mielonego lnu do jogurtu np , robie sobie nasiadówki z naprau z kawy dodatkowo mam masować krocze maścią nagietkową . Oto złote przepisy mojej połonej , podobno bardzo pomagają przy porodzie naturalnym:-):-)

no ta herbatka malinowa to chyba pomaga słyszałam w przyspieszeniu porodu...także kochana...nie znasz teraz dnia ani godziny teraz...:tak:a co do tego masowania krocza...ja tam nic nie ruszam nie robię...nie wierzę w takie cuda...:sorry2:

reklama
Ananaska ja też nie do końca w to wierze ale czego nie robi się w pierwszej ciąży dla poprawienia komfortu psychicznego... ;-)

Do góry