reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Ja jestem wykończona, pół nocy miałam skurcze, już myślałam, że się zaczęło, bo stawały się coraz silniejsze w coraz krótszym czasie, ale nad ranem zasnęłam, a dziś rano zaczęłam zegnać się z czopem:baffled: Teraz czuję lekki ból w plecach i podbrzuszu, więc Kochane, jeśli mnie tutaj nie będzie przez dłuższy czas, to wiadomo o co chodzi:-)

Dziś nie robię nic:tak:

reklama
TIGI jesteś bardzo dzielną mamusia, trzymam kciuki!!!

AWUNIA a w którym jesteś tygodniu? Może to już to, albo te skurcze przepowiadające, zawsze możesz się no-spą podratować, jak przepowiadające skurcze to po no-spie i kąpieli przechodzą.

Zjadłam ogromne śniadanie i spać mi się zachciało

Oj dziewczyny nie klame ze w drugiej ciazy przytylam 48 kg bo i po co... mam zdiecia sprzed tamtej ciazy bo w ciazy nie dawalam sobie robic z tym ze przypomnialam sobie ze byla komunia w rodzinie dwa tygodnie przed moim porodem wiec poprosilam kuzynke o przeslanie zdiecia, ze mna ja nigdy tych zdiec nie ogladalam ale napewno na nich jestem bo mi dokuczaja po dzis dzien i sie zemnie smieja, bo nie wiedzialy co to znaczy ,

awunia no ladnie czyli juz blisko,blisko :tak: Kurcze nie masz suwaczka w ktorym ty tyg jestes?
Ja czopu nie widzialam w I ciazy i teraz tez pewnie mnie to ominie.No i jeszcze 4 dni stres mnie lapie :szok::baffled: ale chyba nie mniejszy jak mojego meza hihihi

cosiek bardzo możliwe że to już to, najwyższy czas, bo u nas 38 tydz. i 6 dz. :tak: te bóle nie przeszły wczoraj po kąpieli, same się zatrzymały, dzięki czemu zasnęłam, ale za to teraz chyba od nowa się zaczynają:-)

smutnamama kurka, ludzie są wredni, dokuczać to potrafią, a sami jak już się znajdą w takiej sytuacji i im coś dogadać, to warczą...

vici 38 tydz i 6 dz., więc liczę się z każdą ewentualnością:tak: zobaczymy co to bedzie, na razie lekkie pobolewanie mam:-)

bry ...

awunia, w takim razie &&& ... tak na wszelki wypadek ;-)
Vici, nie dziwię się, że napięcie rośnie ...
ja się aż boję tu zaglądać, bo jak widzę, że pojawiają się maluszki, cesarki ruszają pełną parą, skurcze, czopy i inne atrakcje atakują, to dociera do mnie, że to JUŻ ...
a ja jestem kompletnie niegotowa ... jesteśmy w połowie przeprowadzki, młody nie ma jeszcze łóżeczka :szok:

moja starsza córa pytała wczoraj kiedy wreszcie pójdę do szpitala i wyciągną mi tego braciszka z brzuszka ... powiedziałam, że nie wiem, że braciszek sam zdecyduje kiedy ...
na co młoda stwierdziła ... 'on mi mówi, że wyjdzie w poniedziałek' :sorry2: mam nadzieję, że nie ten najbliższy :-D:baffled:

Tigi, trzymam mocno kciuki, żeby ta cukrzyca nie kosztowała Cię zbyt wiele nerwów :tak: dasz radę - do końca już niedaleko ... a potem na pewno wszystko się unormuje ...

awunia czyli moze sie zaczynac ,jestes 6 dni przedmna :tak: mi dzis stuknelo 38 az jestem ciekawa co dalej bedzie u Ciebie :-)
JoL mlodszej tekst boski ciekawe ile w tym prawdy bedzie :-D lozeczko to akurat najmniejszy problem chwila moment i juz jest...No i to juz,juz
Maly mi sie wkopuje w bok i sama nie wiem jak sie ulozyc bo boli jak te stopki wyciska:baffled:

Tigi dasz radę, a po ciąży Ci przejdzie!!! Dobrze będzie :)
Awunia Ty ciągle coś robisz :-)ale dziś wierzę Ci, że odpoczniesz hehe :-D POWODZENIA!
vici no któregoś razu dziewczyny się śmiały, że "czop jest jak ufo. Wszyscy o nim wiedzą, a nikt go nie widział" :D a widzę, że treraz czopy się elegancko pokazują :)
Jol hehe to uważaj, żeby córa Ci nie przepowiedziała ;-) Może mają tam z Młodym jakiś spisek :)
Domi a masz jakieś wieści od AgKrK??? Wychodzą dzisiaj?

hej

awunia może będziesz następna...;-)
smutna cos czytałam o tej twojej wadze...dużo rzeczywiście...ale przytyć można bardzo szybko na samym poczatku,potem dzidziol rośnie i się też tyje...ale rekord jakiś pobiłas na pewno ;-)

ja dzis niemrawa od rana...łażę w piżamie...mały ze mną...dzis dzien leniucha totalnie...ale w sumie prasowanie mi zostało...

znalazłam fajny sklep z odzieżą uzywaną ...w takim jeszcze nie byłam ..elagancki kazdy ciuszek na wieszaczku ...no i obkupiłam małego szkraba troche ;-)

cały czas się drapie...jezu żeby nie było jak poprzednio ....ale widzę że się zaczyna....jak małpa dosłownie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry