reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Ja jestem wykończona, pół nocy miałam skurcze, już myślałam, że się zaczęło, bo stawały się coraz silniejsze w coraz krótszym czasie, ale nad ranem zasnęłam, a dziś rano zaczęłam zegnać się z czopem:baffled: Teraz czuję lekki ból w plecach i podbrzuszu, więc Kochane, jeśli mnie tutaj nie będzie przez dłuższy czas, to wiadomo o co chodzi:-)

Dziś nie robię nic:tak:

reklama
TIGI jesteś bardzo dzielną mamusia, trzymam kciuki!!!

AWUNIA a w którym jesteś tygodniu? Może to już to, albo te skurcze przepowiadające, zawsze możesz się no-spą podratować, jak przepowiadające skurcze to po no-spie i kąpieli przechodzą.

Zjadłam ogromne śniadanie i spać mi się zachciało

Oj dziewczyny nie klame ze w drugiej ciazy przytylam 48 kg bo i po co... mam zdiecia sprzed tamtej ciazy bo w ciazy nie dawalam sobie robic z tym ze przypomnialam sobie ze byla komunia w rodzinie dwa tygodnie przed moim porodem wiec poprosilam kuzynke o przeslanie zdiecia, ze mna ja nigdy tych zdiec nie ogladalam ale napewno na nich jestem bo mi dokuczaja po dzis dzien i sie zemnie smieja, bo nie wiedzialy co to znaczy ,

awunia no ladnie czyli juz blisko,blisko :tak: Kurcze nie masz suwaczka w ktorym ty tyg jestes?
Ja czopu nie widzialam w I ciazy i teraz tez pewnie mnie to ominie.No i jeszcze 4 dni stres mnie lapie :szok::baffled: ale chyba nie mniejszy jak mojego meza hihihi

cosiek bardzo możliwe że to już to, najwyższy czas, bo u nas 38 tydz. i 6 dz. :tak: te bóle nie przeszły wczoraj po kąpieli, same się zatrzymały, dzięki czemu zasnęłam, ale za to teraz chyba od nowa się zaczynają:-)

smutnamama kurka, ludzie są wredni, dokuczać to potrafią, a sami jak już się znajdą w takiej sytuacji i im coś dogadać, to warczą...

vici 38 tydz i 6 dz., więc liczę się z każdą ewentualnością:tak: zobaczymy co to bedzie, na razie lekkie pobolewanie mam:-)

bry ...

awunia, w takim razie &&& ... tak na wszelki wypadek ;-)
Vici, nie dziwię się, że napięcie rośnie ...
ja się aż boję tu zaglądać, bo jak widzę, że pojawiają się maluszki, cesarki ruszają pełną parą, skurcze, czopy i inne atrakcje atakują, to dociera do mnie, że to JUŻ ...
a ja jestem kompletnie niegotowa ... jesteśmy w połowie przeprowadzki, młody nie ma jeszcze łóżeczka :szok:

moja starsza córa pytała wczoraj kiedy wreszcie pójdę do szpitala i wyciągną mi tego braciszka z brzuszka ... powiedziałam, że nie wiem, że braciszek sam zdecyduje kiedy ...
na co młoda stwierdziła ... 'on mi mówi, że wyjdzie w poniedziałek' :sorry2: mam nadzieję, że nie ten najbliższy :-D:baffled:

Tigi, trzymam mocno kciuki, żeby ta cukrzyca nie kosztowała Cię zbyt wiele nerwów :tak: dasz radę - do końca już niedaleko ... a potem na pewno wszystko się unormuje ...

awunia czyli moze sie zaczynac ,jestes 6 dni przedmna :tak: mi dzis stuknelo 38 az jestem ciekawa co dalej bedzie u Ciebie :-)
JoL mlodszej tekst boski ciekawe ile w tym prawdy bedzie :-D lozeczko to akurat najmniejszy problem chwila moment i juz jest...No i to juz,juz
Maly mi sie wkopuje w bok i sama nie wiem jak sie ulozyc bo boli jak te stopki wyciska:baffled:

Tigi dasz radę, a po ciąży Ci przejdzie!!! Dobrze będzie :)
Awunia Ty ciągle coś robisz :-)ale dziś wierzę Ci, że odpoczniesz hehe :-D POWODZENIA!
vici no któregoś razu dziewczyny się śmiały, że "czop jest jak ufo. Wszyscy o nim wiedzą, a nikt go nie widział" :D a widzę, że treraz czopy się elegancko pokazują :)
Jol hehe to uważaj, żeby córa Ci nie przepowiedziała ;-) Może mają tam z Młodym jakiś spisek :)
Domi a masz jakieś wieści od AgKrK??? Wychodzą dzisiaj?

hej

awunia może będziesz następna...;-)
smutna cos czytałam o tej twojej wadze...dużo rzeczywiście...ale przytyć można bardzo szybko na samym poczatku,potem dzidziol rośnie i się też tyje...ale rekord jakiś pobiłas na pewno ;-)

ja dzis niemrawa od rana...łażę w piżamie...mały ze mną...dzis dzien leniucha totalnie...ale w sumie prasowanie mi zostało...

znalazłam fajny sklep z odzieżą uzywaną ...w takim jeszcze nie byłam ..elagancki kazdy ciuszek na wieszaczku ...no i obkupiłam małego szkraba troche ;-)

cały czas się drapie...jezu żeby nie było jak poprzednio ....ale widzę że się zaczyna....jak małpa dosłownie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry