reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
No i prosze bardzo-smacznego
cosiek o kurde ja kapci nie mam..oo masz,,musze zrobic liste do szpitala dla mnie osobno i dla dziecko,bo naprawde idzie zapomniec.a jak mnie cos złapie to juz wogole nic nie znajde...
mamuska dawaj piernika i ja nie biore laktatora...
BASKA A CO KUPILISCIE NA mIKOLAJKI???
oregano piecz piecz,hee...
tiluchna to odpoczywaj,siedz pod kolderka i regenruj sily...
smutna no to niezle mialas..i czekamy na fote brzucha))
cosiek o kurde ja kapci nie mam..oo masz,,musze zrobic liste do szpitala dla mnie osobno i dla dziecko,bo naprawde idzie zapomniec.a jak mnie cos złapie to juz wogole nic nie znajde...
mamuska dawaj piernika i ja nie biore laktatora...
BASKA A CO KUPILISCIE NA mIKOLAJKI???
oregano piecz piecz,hee...
tiluchna to odpoczywaj,siedz pod kolderka i regenruj sily...
smutna no to niezle mialas..i czekamy na fote brzucha))
Załączniki
MamUśKaaa88
vici bo się naprawiły suwaczki już
Awunia no to wszystko jasne ;D ej a może i moja sie zepsuła i dodaje za dużo ;D
Basia oj ja wczoraj latałam z odkurzaczem, a potem ze szmatą, a z kolei dziś mi energii brak...
Tiluchna a to czemu Cię tak nękają?
mb ja też własnie do mamusiek naszych odezwę się "po" (no chyba, że zadz w trakcie to ukrywać się nie będę ;D) ale zaoszczędzę Im stresu
Ewa wypoczywaj przed powrotem chłopaków
Awunia no to wszystko jasne ;D ej a może i moja sie zepsuła i dodaje za dużo ;D
Basia oj ja wczoraj latałam z odkurzaczem, a potem ze szmatą, a z kolei dziś mi energii brak...
Tiluchna a to czemu Cię tak nękają?
mb ja też własnie do mamusiek naszych odezwę się "po" (no chyba, że zadz w trakcie to ukrywać się nie będę ;D) ale zaoszczędzę Im stresu
Ewa wypoczywaj przed powrotem chłopaków
MamUśKaaa88
Koralikowa pychaaaaaa
Magda no właśnie, bo się niepotrzebnie wtedy rozchorowałaś !
Magda no właśnie, bo się niepotrzebnie wtedy rozchorowałaś !
mb89
Koralikowa jakie ciaacha........ale robisz smaka, bo zaraz będę musiała cos upichcić...
Paulettta
Koralikowa- do kąta!
smutnamama
Koralikowa ale mi smaka narobilas o niedobra ty ja to wogole jeszcze spakowana nie jestem do szpitala a musze siebie dzidziusia i jeszcze trojke chlopcow do babci nawet niechce mi sie o tym myslec narazie , przyszlo mi rozliczenie polroczne z pradu i wsciekla jestem pierwsza rate mam z niedoplata 500zl czy u was tez tak co pol roku robia . Ja mam tak co pol roku z woda to samo i zawsze przed swietami
awunia1234
oregano pozazdrościć zapału ja dziś niby coś tam porobiłam, ale raczej się plączę, niż produktywnie pracuję;-)
tiluchna dobrze Cię rozumiem, ostatnio wszyscy sobie o mnie przypomnieli, ciągle ktoś dzwoni albo pisze i pyta, kiedy termin, czy już coś się klaruje i jak się czuję, dziś wyłączyłam czat i nie odbieram telefonów
mb89 ja też dopiero po wszystkich poinformuję, najlepiej by było, jak już do domu wrócę, ale nie ze wszystkimi się tak da;-)
mamaktosia no to musisz jakoś dotrzymać byle by było dobrze, a dzidziuś duży
MamUśKaaa88 o widzisz, o tym nie pomyślałam:-) nic, tylko trzeba się gdzie indziej zważyć, może akurat z 5kg nam inne wagi odejmą
Koralikowa kuszące, mniam mniam
tiluchna dobrze Cię rozumiem, ostatnio wszyscy sobie o mnie przypomnieli, ciągle ktoś dzwoni albo pisze i pyta, kiedy termin, czy już coś się klaruje i jak się czuję, dziś wyłączyłam czat i nie odbieram telefonów
mb89 ja też dopiero po wszystkich poinformuję, najlepiej by było, jak już do domu wrócę, ale nie ze wszystkimi się tak da;-)
mamaktosia no to musisz jakoś dotrzymać byle by było dobrze, a dzidziuś duży
MamUśKaaa88 o widzisz, o tym nie pomyślałam:-) nic, tylko trzeba się gdzie indziej zważyć, może akurat z 5kg nam inne wagi odejmą
Koralikowa kuszące, mniam mniam
reklama
Baśka_28
ewa proszę taki coś FANTASTYCZNE NARZĘDZIA -PIŁA+SZLIFIERKA NA BATERIE (3691645676) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a jesli chodzi o prezent dla starszaka od dzidziusia to ja kiedyś czytałam o tym i kupiłam małemu mały samochodzik i spakowałam do torby już.
mamuska mi osttanio brak energi jak przedtem bym codzien sprzatała to teraz nawet mam 5 kubków nie umytych a sama w domu jestem
koralikowa oj jakie pyszności można się poczęstować do kawki?:-) A prezent na Mikołajki wyzej link podałam i namiot pokojowy
smutnamama ja za prąd tez tak mam pierwsza rate a w nst miesiacu po 400zł dlatego ze ja mam ogrzewanie na prad a z wody to mi koleś przychodzi co 3mce i "wypluwa" rachunek z takiej kasy przenośnej od razu ale za wode płace grosze sama sie nawet zdziwiłam bo za 3mce 100zł mi wyszło a chyba z 4razy kamilowi laliśmy wode do baseniku do pełna,codziennie sie pierze kapie itd
Ja kochane zasnełam i niedawno wstałam wykąpałam sie i kawkę robie.
mamuska mi osttanio brak energi jak przedtem bym codzien sprzatała to teraz nawet mam 5 kubków nie umytych a sama w domu jestem
koralikowa oj jakie pyszności można się poczęstować do kawki?:-) A prezent na Mikołajki wyzej link podałam i namiot pokojowy
smutnamama ja za prąd tez tak mam pierwsza rate a w nst miesiacu po 400zł dlatego ze ja mam ogrzewanie na prad a z wody to mi koleś przychodzi co 3mce i "wypluwa" rachunek z takiej kasy przenośnej od razu ale za wode płace grosze sama sie nawet zdziwiłam bo za 3mce 100zł mi wyszło a chyba z 4razy kamilowi laliśmy wode do baseniku do pełna,codziennie sie pierze kapie itd
Ja kochane zasnełam i niedawno wstałam wykąpałam sie i kawkę robie.
Ostatnia edycja: