reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Szlak mnie trafi dziewczyny bym była już wyszła ale pewna ambitna,wnikliwa lekarka stwierdziła że nie mam przepływów zrobionych i muszę do jutra siedzieć:angry::wściekła/y:
Humor mi się zepsuł i tyle!!A przecież dziecko rośnie!!

reklama
Hej.
Ja sie wpadam tylko przywitac....u mnie znowu wszystko na raz wczoraj kupilam meble do dzieci pokoju musze sie pozbyc tych juz ktos dzis przyjezdza ogladac wiec musiałam troche ogarnąć mieszkanko...ok 16 przyjezdza polozna zameldowac mnie do szpitala....do tego małą zaczyna mi gorączkować od zabków noce sa nieciekawe....ehhhh ale daje rade :-)

Postaram sie wpasc wieczorkiem...

Ale tepaki zamiast wcześniej to teraz się skapnęła idiotka!!Pierwszy raz odkąd tutaj jestem przyszła i się rządzi:confused2:

A na czym polega ten cały przepływ wie któraś??
Basiu ja mialam przeplywy robione bo tez corcia malutka (na 9 centylu jest obecnie). To jest badanie usg, z tymże skupiają sie na przepływie krwi przez lozysko i pepowine, lekarz wlączył mi dwukolorowy podgląd a potem pokazywał jakies krzywe, to takie troche techniczne badanie ale sprawdza czy łozysko zaopatruje twojego malucha we wszystko co potrzebne i w wystarczajacych ilosciach ;-)

Ale tepaki zamiast wcześniej to teraz się skapnęła idiotka!!Pierwszy raz odkąd tutaj jestem przyszła i się rządzi:confused2:

A na czym polega ten cały przepływ wie któraś??

Usg Doppler bada przepływy w pępowinie i tętnicach...Złe przepływy grożą hipotrofią między innymi...Nasz mały ma wagę w normie, ale to nie zmienia faktu, że moje są złe i grozi mi szpital. Wiecie może ile moge poleżeć z czymś takim...ja tak nie chcę:( co ja zrobię z moim małym Filipkiem;(?!

Basia współczuję... Pomyśl sobie, że zrobią dla świętego spokoju, jutro wypuszczą i będziesz miała spokojną głowę!
vici tak, to pewnie to ;) kolorowe latające kropeczki ;)
Paulette wiem, że nie jest łatwo, ale staraj się być dobrej myśli...

reklama
marta24 oj żebyś wiedziała, ja jak czytam wszystko, to sama zaczynam mieć skurcze ;-)

mamaktosia jej, ja też tak mam, aż się boję, że mnie tak wykończą te krzyżowe:no: jestem przerażona perspektywą tych bóli:-(

Ag - KrK 89 współczuję choróbska, ja też czuję lekki ból gardła, ale mam nadzieję, że na tym się skończy;-) zdrowiej!:-)

tiluchna trzymaj się i odpoczywaj, mam nadzieję, ze te bóle miną:no:

Wizytującym w najbliższym czasie życzę udanych wizyt i żeby wszystko było ok, jak i wszystkim:tak:

Basia, super, czyli dobrze trzymałyśmy kciuki;-) A ta lekarka, to chyba jakaś mało rozgarnięta:no:

Ja dziś cały dzień po za domem, strzela mi w biodrach i cierpnę trochę:angry: Zaraz biorę ciepły prysznic i zamierzam leżeć, żeby odpocząć za te ostatnie dni w ruchu ciągle:tak: Ja czuję, ze też niedługo pociągnę, byle jeszcze ze dwa tygodnie wytrzymać:-)

Do góry