ok, sprobuje chociaz troszke nadrobic ;-)
Aia - super!!!! I to rychlo w czas, ze tak to ujme
brawa dla coreczki!
yyy a ja co do jazdy samochodem wlasnie ostatnio zauwazylam u siebie spadek koncentracji
i myslalam ze to tylko ja tak mam... ale normalnie czasem sie az boje
a nigdy tak nie bylo....
wiec w sumie jak co to obieram sobie tylko trase do centrum handlowego i spowrotem
Basiu - tak.. dla mnie to tez jest niezrozumiale, ze niektore kobiety w ogole nie mysla o dziecku:-( bardzo to smutne i na prawde uwazam ze tak jak trzeba robic licencje na prawo jazdy to kazdy dorosly powinien ubiegac sie / zdawac egzaminy o licencje na posiadanie dziecka:-( bo dla niektorych osob jest po prostu ' za latwo' zajsc w ciaze...
Awunia - pewnie ze schudniemy!! ojjjj kochane jak sie cos bardzo chce to mozna
juz kiedys pisalam ze za kazdym razem zrzucalam po 30 kg po ciazy i cwiczeniami wyrabialam tak ze ani waleczka tluszczyku ani zaleglego tzw 'brzuszka' nie bylo a dochodzilam do 100 kg w ciazy;-)
zreszta moge podzielic sie z wami zdjeciami porownawczymi w kazdej chwili;-) zeby zmobilizowac
Mamuska - da rade mezus
a co do ebay = zalezy od kogo kupujesz , sprawdzaj zawsze recenzje;-)
moj maz byl dwa razy ze mna, i nic go nie odstraszylo - a widoki byly..eee.... no nie bylo ani smaczne ani ciekawe;-) a zadne nasze pozycie na tym nie ucierpialo i zlaczylo nas jeszcze bardziej
i chyba nie ma nic piekniejszego niz zobaczyc swojego 'twardego' mezczyzne jak sie totalnie rozkleja gdy widzi glowke a pozniej dziecko wyplumkajace i.. juz mi sie beczec chce
Ag-KrK - ahhh wspolczuje mega awarii
ja tez sie tego zawsze obawiam.. i zawsze zastanawiam sie jakie tym razem beda koszta
dobra, na razie tyle
pewnie znowu 2 strony do nadrobienia