reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Tili - zobaczymy czy sie nie zamieni nic w siusiaka tfu tfu bo ja juz się przyzwyczaiłam do myśli że czekamy na Ole
jak sie czujesz?
jak sie czujesz?
Tili - zobaczymy czy sie nie zamieni nic w siusiaka tfu tfu bo ja juz się przyzwyczaiłam do myśli że czekamy na Ole
jak sie czujesz?
Lori:-) to dopiero poczateczek wiec cud miod i malinki, troszke zmeczona w ciagu dnia
ale wiem, ze trwac tak ciagle nie bedzie wiec ciesze sie ile moge;-)
a Ty mialas mdlosci?
Hej! Mój test przedwczoraj popołudniu był cieniem cienia, natomiast wczoraj rano ładne dwie kreseczki
Bylam jednak u lekarza wczoraj od razu, boo...yy,nie wiem po co;p przecież to za wcześnie Ale byłam po łyżeczkowaniu, więc chciałam sprawdzić czy wszystko ok, poza tym mam nadżerkę...
Lekarz stwierdził, że macica wygląda na własnie "ciążową", ale nic jeszcze nie widać.
Niby z obliczeń to 5t i 5d, prawdopodobnie ciąża jest młodsza niż wynika z obliczeń (mam cykle 34-38dniowe), bo tak już miałam w październiku.
Idę dziś na betę.
Pozdrawiam wszystkie mamusie grudniowe, jesli wszystko będzie ok, dołączam!!!
Bylam jednak u lekarza wczoraj od razu, boo...yy,nie wiem po co;p przecież to za wcześnie Ale byłam po łyżeczkowaniu, więc chciałam sprawdzić czy wszystko ok, poza tym mam nadżerkę...
Lekarz stwierdził, że macica wygląda na własnie "ciążową", ale nic jeszcze nie widać.
Niby z obliczeń to 5t i 5d, prawdopodobnie ciąża jest młodsza niż wynika z obliczeń (mam cykle 34-38dniowe), bo tak już miałam w październiku.
Idę dziś na betę.
Pozdrawiam wszystkie mamusie grudniowe, jesli wszystko będzie ok, dołączam!!!
koriander
madaa witaj! trzymam kciuki za piekna bete i zdrowa ciaze
Tili ty widze w UK, tez musicie tam pracowac prawie do konca jak zdrowa ciaza?
Tili ty widze w UK, tez musicie tam pracowac prawie do konca jak zdrowa ciaza?
Koriander - tak...
ah w Polsce to dobrze na zwolnienie od razu i pozamiatane hehe
ale ja mam fajna prace, lubie ja, tylko godziny dlugie
jestem wlasnie w trakcie skracania godzin
jutro podobno ma byc kolejna rozmowa//hmmm..
kiedy chcesz powiedziec szefowi o ciazy?
ogolnie to w pracy chce zeby jak najduzej nie wiedzieli
ale kurcze szef ... no chcialabym byc fair..
myslalam o 8 tyg
18 kwietnia mam pierwsza wizyte u midwife
umowie sie tez na scan do polskiej kliniki zeby zobaczyc co tam w srodeczku sie dzieje ;-)
ah w Polsce to dobrze na zwolnienie od razu i pozamiatane hehe
ale ja mam fajna prace, lubie ja, tylko godziny dlugie
jestem wlasnie w trakcie skracania godzin
jutro podobno ma byc kolejna rozmowa//hmmm..
kiedy chcesz powiedziec szefowi o ciazy?
ogolnie to w pracy chce zeby jak najduzej nie wiedzieli
ale kurcze szef ... no chcialabym byc fair..
myslalam o 8 tyg
18 kwietnia mam pierwsza wizyte u midwife
umowie sie tez na scan do polskiej kliniki zeby zobaczyc co tam w srodeczku sie dzieje ;-)
Też mam taką nadzieję... Byłam na becie, w piątek rano wyniki. Ogólnie z OM wynika, że urodziłabym w listopadzie (jeśli wszystko, daj Boże, byłoby ok), natomiast moja ciąża musi być młodsza, tak miałam już kiedys, a poza tym moje cykle to 34-38dni, więc z NORMALNYM CYKLEM kobieta dowiaduje się o ciąży w 4 tyg (wtedy, kiedy miała być miesiączka), ja dowiaduje się w ponad 5tyg, tak, jak wczoraj 5t 4d.
AAaaaaaa, no wrcając do tematu, skoro ciąża jest młodsza, to poród czekałby mnie w GRUDNIU
Ojjj, jak ja bym chciala tu z Wami zostać...
A Wy macie potwierdzone przez lekarza ciąże? Mój mąż nie chce mi uwierzyć, dopóki lekarz na 100% nie potwierdzi;p
AAaaaaaa, no wrcając do tematu, skoro ciąża jest młodsza, to poród czekałby mnie w GRUDNIU
Ojjj, jak ja bym chciala tu z Wami zostać...
A Wy macie potwierdzone przez lekarza ciąże? Mój mąż nie chce mi uwierzyć, dopóki lekarz na 100% nie potwierdzi;p
koriander
mada ja ide po swietach a ty >>?
tili no w ciazy z corka tez nie moglam isc na zwolnienie przed 8-mym mc ;-) Takie realia za granica
na razie nikomu nie mowie, w listopadzie mialam lyzeczkowanie wiec troche poczekam az sie Groszek zakorzeni na fest;-)
tili no w ciazy z corka tez nie moglam isc na zwolnienie przed 8-mym mc ;-) Takie realia za granica
na razie nikomu nie mowie, w listopadzie mialam lyzeczkowanie wiec troche poczekam az sie Groszek zakorzeni na fest;-)
reklama
Koriander, ja pisałam do Ciebie swego czasu na priv W styczniu bodajże, chciałam się poradzić, czy według Ciebie już można się starać o dzidzi;p też miałam łyżeczkowanie w listopadzie/
Idę do ginka w czwartek po świętach z wynikami bety Według OM byłby to równy 7 tydz, ale ja obstawiam ciążę młodszą z tydzien przynajmniej;p
Idę do ginka w czwartek po świętach z wynikami bety Według OM byłby to równy 7 tydz, ale ja obstawiam ciążę młodszą z tydzien przynajmniej;p
Ostatnia edycja: