Witam,przed prasowaniem nadrabiam kolejny temacik ;-) Pewnie zas wyjdzie mega post bo tym razem ponad 60 str do przeczytania -zobaczymy ile sie uda ;-)
Co do siary to nie mialam w pierwszej ciazy nic a moze prawie nic bo po nocy i wygnieceniu piersi na sutkach bylo widac,ze jenak cos...ale plam zero i jak narazie jest to samo.
mamaktosia nieraz taka beznadziejnosc rodzicow t z ich wlasnej winy niestety i wygody...Ale zeby 3 latka ila z butli to mi nie bardzo
Wszystkiego naj naj dla mlodego :-) Fajnie,ze imprazka udana i dzieciakow duzo sie szykuje
Moja szwagierka tez z dada jest zadowolona a z mojego doswiadczenia to hagis byly do kitu no ale to bylo 7lat temu...Nie ma jak praktycznosc :-) ja tez z odgrzewacza nie skozystalam ni razu
mb89 tez uwazam,ze zmianykobiety ciezarnej to nie odbicie plci dziecka tylko genow,hormonow itd.Co do szkla to ja mialam jedna mala i jedna duza ale uzywalam tylko w domu na spacery bralam plastik i bidony tez plastik.Szklo ciezkie i jak dla mnie malo wygodne,starsze dziecko nie utrzyma szkla a plastik juz tak.Kupowanie lepszych firm tu sie sprawdza z atestami a nie tanie plasitki z marketow dziwnych firm-to moje zdanie.Wspolczuje przezyc z kosciola
Aneczka jak przeprowadzka ,kurcze zmiana z duzego na male to dlugo bedziecie sie chyba w tym odnajdywac...Jak zmiana przedszkola u malej ?? Udalo sie ja przeniesc do starszych dziciakow?Ja cale zycie mieszkalam z siostra na 10m2 kwestia przyzwyczajenia na pewno dacie rade :-)
Aia urlop krotk bo krotki ale widac udany :-)
polcia jak jeszcze ci nie minelo to wpadaj do mnie i rozkrecimy sie razem :-) a przy okazji zmienisz klimat
K.M-B slodki synusi i jaki steskniony za tata a z tym jezykiem to jestem tego samego zdania skoro jest to w miare mozliwosci finansowych oczywiscie warto kozystac.Dzieciaki sa jak gabki im wiecj teraz tym lepiej na przyszlosc.Oczywiscie nie nalezy przesadzac i wszystko w miare rozsadku.Wspolczuje sasiedztwa duzej ilosci kotow
lucere fajnie z tymi wiadomosciami o ciuszkach
Fajnie z tym morzem
malutka sil w nockinowaniu zycze.
Koralikowa ty sie nie stresuj i nie doloj tylko pist,pisz tu my pomozemy przegonic zle samopoczucie
Magda88 dobrze,ze ta krew jednorazowo byla ale stres pewnie i tyk byl,wypoczywaj i nie forsuj sie tak.Fajne takie szycie,tez mam maszyne i nieraz ja uzyje ale to bardziej podwijani i wszyswanie tasm do firanek...moze jak bede miala chwile to poprubuje cos jeszcze
awunia wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :-) Mam nadzieje ,ze swietowanie sie udalo
koriander,szyszunia wspolczuje zgagi
Baska wspolczuje skwaszenia krupnika ale i makaron dobry
To normalne,ze Kamil bedzie czesciowo zachowywal sie jak kolega bo dlaczego on ma sie bawic jego zabawkami skoro u niego on nie moze ...znam to z autobsji i trzeba tlumaczyci tlumaczyc niestety nie unikniesz tego do konca.
kasia&filip mam nadzieje,ze mlody juz nie popych innych dzieci,nieraz reakcje na rozne rzeczy z otoczenia sa zaskakujace...
ewa gratki synusia drogiego
tiluchna kiepsko masz sie z tym lozyskiem,ale glowa do gory.Widze,ze sporawo masz :-)
no wymiekam niestety hehehe zostalo jeszcze 30 stron ale len mnie dopadl ...podczytam jeszcze ale juz chyba niepoodpisuje...zobaczymy