reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam mamusie !

Dzisiaj meega lenia mam, nie chce mi się nawet wychodzić z łóżka, ale planuje sie ogarnac i z mezem na dzialeczke wyruszyc zebys troszke na powietrzu posiedzieć. Moj maluszek nabrał intensywnej aktywności, cudowne uczucie ;-)

Miłej soboty ! ;-)

reklama
mamaktosia mam taki sam plan na poniedziałek :-D też w tym tygodniu się tyle nasprzątałam, nagotowałam i nazałatwiałam, że mam dość ;-) Pozostaje życzyć miłej imprezy:tak: i też muszę pomyśleć o nowej fryzurce;-)
A niektóre porady mogą być przydatne, o ile nie są wmuszane nam na siłę i są dobre!! :-D

MamUśKaaa88 o właśnie, takie sugerowanie tez jest dobre! :-D U mnie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały chłopca i się potwierdziło, ale jednak wydaje mi się, że wróżenie z jedzenia czy brzucha płci jest lekko przesadzone ;-) miłego leniuchowania ;-)

madaaa Cerę też mam nie najlepszą, ale pocieszam się, że po ciąży to minie (mnie raczej męczą przebarwienia) :tak:

Miłej soboty Kobietki :tak:

czesc dziewczyny :) to my dziś wróciliśmy z Krakowa - targi przyzwoicie, choc po 3 dniu byłam tak wykończona że padłam.. Jednak cały dzień na dworzu, w cieple, na nogach to było bardzo wyczerpujące. Ale dałam rade :) dużo piłam, starałam wyspac.. Ale czuje sie dobrze i wszystko jest w porzadku. Coraz lepiej czuje ruchy dzidzi, i w sumie to na targach niewiele czułam bo sie dużo działo, a wieczorami mała dawała i sie rozpychała :)

A jutro z rana ruszamy leżec i odpoczywac na mazury :D

przywituję się niniejszym z grudniowymi Mamusiami, sama mając nadzieję do nich dołączyć:-) termin mamy na Boże Narodzenie:-)

a tymczasem łapie mnie jakaś infekcja przeziębieniowa i spędzam dzień z herbatą z sokiem z malin i pod kocem:/ niechże mi wreszcie przejdzie..

halo dzien dobry.

wybaczczie ze ja tak rzadko zagladalam ostastnio ale byl dlugi weekend wiec zaliczylismy wypad do Krynicy ... a teraz to pomalu pakuje swoje rzeczy i przeprowadzka od rodzicow juz do Krakowa na stale...zmiana przedszkola, zmiana otoczenia...no i trzeba bedzie sie przestawic z domu duzego na malutkie mieszkanko w bloku...

no tak juz wlasne ale nie ukrywam ze mnie to okropnie przeraza. jednak tu zawsze mialam kogos do pomocy, zawsze mialam mame i siostry...no i ta przestrzen, ogrod...a tu przychodzi nam przeprowadzic sie do 44 metrowego mieszkanka...upchnac wszystkie nasze rzeczy i przygotowac miejsce dla syna !
najbardziej w tym wszystkim przeraza mnie jednak zmiana przedszkola corki...nowe panie, nowe dzieci - ona nie lubi zmian...i wiem ze czeka nas ciezki miesiac..;(

Witam ! Po mega pracowitym weekendzie , od piątku non stop na nogach , 2 imprezy , stanie przy piecu 2 dni w upale 30 stopni w małej kuchni , masakra ! Wczoraj o 23 padłam na twarz i wstałam dziś o 8 co dawno mi się nie wydarzyło.

Ale obie imprezki udane , mężuś ładnie posprzątał po imprezkach i był prawie grzeczny :-D Ogólnie imprezy się toczyły pod znakiem dzieci , tych w brzuchu i tych na wierzchu :-D moja ukochana kuzyneczka oświadczyła że jest w 9 tc , a szwagierce znowu się nie udało , kuzynka od mojego m jest w trakcie staranek , więc może z 2 tygodnie i ona będzie w ciąży ! Jestem zachwycona ! Tyle dzieciaczków , Aleks będzie miał się z kim bawić :-D. Młody dostał śliczne prezenty i wybawił się na maksa !

Jutro o 7 mam ginka , już się trzęsę .

Miłego poniedziałku !!!

reklama
Witam dziewczynki, ależ szybko zleciał weekend sobota z rodzinka na dzialeczce. Wczoraj bylismy z mezem i znajomymi nad wodą i z takim malutkim bobaskiem 2 miesiace ma. Juz nie moge sie doczekac mojego :) ale przez ta woda nabawiłam się chyba jakiegos przeziebienia oby szybko przeszło. :)

Pozdrawiam ;-)

Do góry