reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam Dziewczyny :-)
Ja po weekendzie, wszystko się udało i było super :) Rodzinka fajna, żadnych rad, dogryzania i wypytywania, więc oby tak częściej :) Nie wyspałam się, bo psy sąsiadów tak wyły i szczekały, że się nie dało spać, ale teraz jest ok, jakoś się ogarnęłam :tak:

Anneeczka trzymam kciuki za Ciebie i rodzinkę, żeby przeprowadzka się udała i żebyście wszystko ogarnęli szybko :tak: Dasz radę i ciesz się swoim własnym M :-)

mamaktosia no to szykuje się wysyp dzieciaczków :tak: a nie denerwuj się przed wizytą, będzie ok ;-)

angelika1609 kuruj się! :tak:

Miłego Dnia Kobietki :-)

reklama
ANECZKA to naprawdę Was duże zmiany czekają, a macie chociaż jakiś tarasik albo balkon??? a w ilu pokojach musicie się zmieścić?

MAMAKTOSIA ja też cały weekend imprezowy więc wiem jak się czujesz w sobotę walczyłam w kuchni do 01 w nocy

Anneeczka - ja tez mam takie małe M i baaaardzo się z tego cieszę, że mieszkamy w połowie drogi do jednych i drugich rodziców, to wiele ułatwia;-)

Angelika1609 - czy wiesz coś może o jakiejś szkole rodzenia w Radomsku? może w szpitalu jest?

Cosiek - uwielbiam pichcić , ale temperatura mnie przeraża , dziś miałam nic nie robić , ale nigdy nie ma tak żeby nic do roboty nie było ... 2 prania , odkurzanie , gotowanie , zajmowanie się młodym i właśnie usiadłam , ale nie na długo , bo mały dostał gacie z hm i oczywiście za małe , tak to jest jak ktoś dzwoni się zapytać jaki rozmiar kupić i kupuje mniejszy ... bo ten był na jego dziecko dobry :)

Aneczka - ja mam 40 m i da się przeżyć , dobra organizacja jest tu kluczem do sukcesu :)

Awunia - super że weekendzik się udał , u mnie nocą jest tak cicho że aż dziwnie :baffled:

hej Dziewczynki! Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :) Wróciliśmy dziś do naszego mieszkanka od Rodziców, a w środę ruszamy na kilka dni na mazurki :)
Aneczka dobrze będzie :) Powiem Ci, że ja z kolei nie wyobrażam sobie mieszkać z kimś, w sensie Rodziców. Fajni są jedni i drudzy, ale już się tak przyzwyczaiłam, że ciężko by mi było

dzieki dziewczyny, wlasnie wczoraj bylam na zakupach po jakies pudla, kosze, koszyczki itp - zeby wszystko jakos tam rozplanowac i zmiescic;) - mamy zmywarke i za cholere nie mamy gdzie jej wcisnac i musimy z mezem zrobic przymiarki, co poprzestawiac zeby bylo dobrze;)

cosiek - cale 2 pokoje. w tym jeden pokoj ma tylko 10m :) no i mini malusienki balkonik...2 pietro...na szczescie nie daleko plac zabaw;) minuta drogi .. takze trzeba bedzie sie przyzwyczajac:)

ja w bloku mieszkalam przez cale studia, nie przeszkadza mi to jakos specjalnie - bardziej boje sie o corke ktora od urodzenia wychowywala sie w duzej przestrzeni ;) no ale jakos trzeba bedzie dac rade. najgorsze jest to ze pokoje mamy prostokotne, w ogole nie ustawne...

widze ze wszystkie pomalu wracaja z wakacyjnych podrozy imprez i voyaży ;D

reklama
Anneeczka, będzie dobrze;-) my na razie mieścimy się na 35 metrach z pobożnym życzeniem kupienia w końcu czegoś swojego w większym rozmiarze..

Do góry