reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Koralikowa głowa do góry!! musi być lepiej;-):-)

Ja melduję się na koniec weekendu...ufff nareszcie chłodnego. Szybko przeleciał. W sum8ie dziś całe popołudnie przeleżelośmy w łóżku. Kupiłam sobie grupon na usg 4d z płytką i ocenąś przebiegu ciąży w klinice zdrowia kobiety. Za dobrą cenę 109zł. Jutro będę dzwonić żeby się umówić:-)

reklama
hej

Dzieki dziewcyznki za wsparcie,jestescie kochane...

Kurde mam jakies krostki na rece prawej,i tak od biodra w dol w lini prostej 7 krostek-nie wiem co to jest...
A ja z kawa i sniadaniem...
na zamkn napisze wiecej:)

Witam mamusie ;)
I po weekendzie, zawsze poniedziałki mam ciężkie, ale dziś jakoś tak wszystko płynnie idzie. Maleństwo całą niedziele miziało po brzuszku aż miło. Z samego ranka na zakupy wybyłam, trochę uziemiona jestem bo autko u mechanika nigdzie dalej sie nie wyruszy : (

Pozdrawiam ;-)

Witam dziewczyny ostatnio mało piszę, ale wakacje to taki "zakręcony" czas :rofl2:.

Synek rozrabia i rośnie jeden i drugi. Ten duży i ten w brzuszku.

KORALIKOWA oj to się u Was porobiło, życzę dużo siły, wytrwałości, cierpliwości i trafnych decyzji. Nie jestem w stanie Ci nic doradzić, ale trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło, bo Twój spokój teraz najważniejszy. Jeśli chodzi o te kropki to może też być na tle nerwowym, ale nie musi nic innego do głowy mi nie przychodzi chyba że może coś Cię uczuliło.

PAULETTA mam nadzieję, że już lepiej się czujesz, ja też często obserwuję że po wypiciu większej ilości wody lepiej się czuje coś w tym musi być.

Mi udało się już zakupić parę ciuszków dla maluszka, teraz muszę przywieść od brata moje kartony po synku. jednak zostawię to na wrzesień jak mały pójdzie do przedszkola będę miała więcej czasu dla siebie.

angelika no bez auta jak bez reki,heee

cosiek no tez tak myslalam,ze moze to byc na tle nerwowym,bo ostatni tydzien dla mnie to same nerwy megaa...

Hej Dziewuszki :-)

Ja wpadam na chwilkę i uciekam :) W piątek idę na badania i zaliczyć glukozę (bleee), aż się nie mogę doczekać :D Miałam iść dziś, ale pojadłam wczoraj tyle słodkiego, że postanowiłam to przełożyć :-D Dziś miałam kilka załatwień i szybko się z nimi uporałam, oby zawsze tak szybko szło :tak: I postanowiłam wydrukować listę i zacząć zbierać wyprawkę dla siebie i dzidzi do szpitala (od czegoś trzeba zacząć) ;-) Pogoda miła, więc nie ma co narzekać i ogólnie ma mnie nawiedzić rodzinka w długi weekend to muszę się zabrać za przygotowania :tak:
W temacie krostek nie pomogę, bo nie mam dostępu na Wasz prywatny wątek i szczegółów nie znam:-(

No :tak: Życzę Wam miłego dnia :tak:

Hello, u nas pogoda super, siedzimy przed domkiem u popijamy kafke :-)
To jest życie... Ale wszystko co dobre szybko sie kończy.

Zaczynam mieć coraz większe problemy ze wzrokiem ale nic nie mogę zrobić aż do porodu. Mam tylko nadzieje ze nie oslepne do tego czasu.

Dziewczyny po cc. Mialyscie problemy z opuchnietymi stopami po cesarce? Jak mozna sobie wtedy Pomoc?

no to się jeszcze melduje przed wyjazdem do Krakowa na targi sztuki ludowej :) Ruszamy jutro i bedziemy tam z mężem kilka dni więc pewnie was nie odwiedze w tym czasie. A po drodze jeszcze Jasna Góra (po takiej drodze na okrągło troche, ale co tam). Się odezwe po powrocie (mam nadzieje, bo potem zaraz ruszamy na mazury :)

reklama
Mamusie czy Wasze dzieciaczki w brzuszkach maja juz czkawke??? dzisiaj poczulam pierwszy raz, niesamowite, przypomnialam sobie jak to bylo z Filipkiem, czkal co godzine :)

Do góry