reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
A ja Drogie Mamusie wreszcie przestałam się topić! :-D U nas 20 na plusie, chłodny wiaterek i zachmurzenie, ale przynajmniej czuję że żyję, a nie tak jak w ostatnie dni ;-) Mój Szkrab wreszcie dokazuje w brzuszku bo też leniuchował na tym gorącu, więc jestem spokojniejsza i chociaż czasem coś gdzieś zaboli (jak to w tym stanie), to jest ok :tak:

mamaktosia ja na szczęście na razie w nocy nie wstaję do toalety albo wstaję tylko raz, ale zawsze coś mnie musi w nocy rozbudzić jak na złość;-)

MamUśKaaa88 ciekawie się u Ciebie zapowiada! :) Powodzenia na usg i miłego pobytu na Mazurach :tak:

Ja uciekam na łazanki:-D Miłego dnia :*

Awunia1234, podziel sie przepisem na lazanki:tak:

Mnie teraz boli głowa...jak nie urok to przemarsz wojsk... Jestem niewyspana i zła, a mój M wykyslil festiwal piwa, jedzie z kumplami. No cóż ja sie zadowole zakupami w spożywczym W towarzystwie mojej małej :-) zapowiada sie super weekend

no ja w sumie też trochę senny dzień mam, ale poleciałam na zakupki, troszkę "na ciuchy" (kupiłam pajaca, półśpiochy i spodenki ;) ), a wieczorem mają wpaść znajomi z dzieciaczkami na noc, więc muszę coś do jedzonka przygotować, więc zapowiada się miły wieczór:)

A ja się pochwalę mąż mnie wczoraj zaprosił na randkę :-) zabrał mnie do Jeefsa na same pyszności i jak tu się pilnować z wagą ? Jadłam Quesedrilas i nachos z fasolą , salsą , boczkiem i guacamole zapiekane z serem , a do tego obaliłam 2 lemoniady ... przyśpiewywał nam Elvis ... było bossko , jak 15 lat temu... Dziś grill z rodzinką . Ale żeby nie było za kolorowo cały czas towarzyszą mi te plamienia , a wczoraj cieszyłam się że przeszło ...

Miłego i wreszcie chłodnego wieczorku !

Heloł :-)

mało zaglądam, bo w pracy sezon urlopowy w pełni i roboty strasznie dużo ...
a po pracy w domu ... jeszcze więcej :-D
ale na szczęście u mnie 2 trymestr absolutnie książkowy i czuję się bardzo dobrze :tak:

awunia, my też wreszcie się nie topimy :-) powiem szczerze, że dziś na wieczornym spacerze udało mi się nawet zmarznąć :shocked2: w jeansach i sweterku !!!

mamaktosia, ładnie Cię M rozpieszcza :-)
Mamuśka, &&& za USG !!! i za pogodę na urlopie :tak:
Tiluchna, mam nadzieję, że łożysko się ładnie podniesie i oszczędzi Ci stresu :tak:

zmykam do prasowania, bo temp wreszcie na to pozwala ...

Hej

U mnie troche zle,humor tez nie taki.
Rozstaje sie z facetem-mamy mega kryzys,a to juz koniec tego zwiazku bedzie.
Sama bede chowac dzidziusia.
Nie mam sil na nic,sory ze tak mnie malo ostatnio,ale same rozumiecie.
Milej niedzieli.

Koralikowa - :szok: o rany ! Strasznie ci współczuję , nie wiem co ci powiedzieć żeby to głupio nie zabrzmiało ...:zawstydzona/y: Może warto powalczyć ? Nie znam dobrze sytuacji , ale mnie samotność przeraża , bez względu na to co postanowisz będziemy cię z dziewczynami wspierały jak tylko umiemy ! Jesteśmy z tobą kochana !

Niezapominajka - widzę że też tam zaglądacie :-D no kurczak oczywiście , nie przepadam za mięsem , ale na kurczaczka się skuszę czasem ...Następnym razem mamy zamiar się tam wybrać z synem , bo teraz byliśmy sami , a młody u babci . Nie jadłam tam nic z oferty śniadaniowej , a chętnie bym spróbowała , ale takie " śnianko " pewnie ma z 2000 kcal :szok:

JoL - no to zazdrościmy :-D u mnie niby książkowo , energi mam mnóstwo , planów tysiące , a muszę prowadzić tryb życia oszczędzający , przez te cholerne plamienia z kosmosu.

Miłej niedzieli !

reklama
Do góry