reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Helo,
U mnie dopiero swita ale M
tak warczy ze nie idzie spać ... pod choinkę w tym roku dostanie zestaw dla chrapiacych.
Wczoraj byłam z siostra M w szpitalu gdzie pracuje żeby porobila mi badania.Wszystko w porządku z maluchem, rośnie, kopie .. Pózniej pojechaliśmy na plaże i kurczaki spalilam sobie dekolt. Niby brak słońca, chlodny wietrzyk, a tu takie kwiatki.
Na szczęście nogi mi nie puchna ale w poprzedniej ciąży a właściwie pod koniec miałam takie balony ze trudno było mi je rozpoznać. Nie pomagały żadne zimne kąpiele. Teraz profilaktycznie zakupilam szerokie klapki i mam na uwadze sok z gejfruta( vici)
Pogodę mamy super, chłodne noce, w ciagu dnia temp umiarkowana. Cieszę sie ze ucieklismy z fl. Bo przypuszczam ze byłabym jedna z najbardziej narzekajach. W domu Co prawda chłodno ale na zewnątrz piekarnik
nie do wytrzymania... Woda w zatoce cieplejsza niż powietrze, nie wspomnę o basenie, żar sie z nieba leje...Jesli kiedykolwiek którejś z was będzie zimno, zapraszam w moje strony ;-)

reklama
Hej slonca:-) :-)
Ja dzis mam maly luzik nie gotuje obiadu bo mi sie nie chce:p tylko malej warzywka bo zjesc cos musi:-) :-)
U nas cala noc pafalo a dzis mamy 24st i delektujemy sie chlodem:-) :-) nie moge pootwierac wszystkich okien bo przeciag sie robi a mala ma jutro szczepienie i nie chce by katar dostala...

Szyszunia to pochwal sie jak juz odbierzesz...hee moja mama zawsze tak mowi jak ty jak u nas np leje to zawsze slysze to jutro u nass:-) :-) :-) czasem sie sprawdza:-) :-)
A tez mieszka kolo wroclawia....:-)

Vici to wyprobuje to z tym sokiem....

Nowy watek czemu nie bedzie goraco jak kazda zacznie narzekac:-) :-) :-) :p

Hej nowy watek dobra rzecz,teraz czesc z nas puchie czy narzekamy na brzuszki,pozniej dojda bolace piersi a moze i co innego i bedziemy mogly sobie nawzajem rady dawac co pomaga a co nie:tak:
Ja chcialam zas na basen wybyc ale pogoda taka jakas nijaka...niby gorac bo 32° ale zasnute niebo i w koncu wyladowalam na zakupach z Victorem i teraz mamy juz wszystko do szkoly kupione,lacznie z butami na wf.

Ja tez sie witam, chetnie ponarzekam na nowym watku :-)
Dzis jakas masakra..u nas w cieniu 42 stopnie, uwielbiam upaly i swietnie je znosze ale dzisiejszy dzien mnie zabil
baffled5wh.gif
Lila nie wychodzi z basenu, ja zreszta solidarnie moczé w nim nogi
laugh.gif
Jakbym miala rodzic w sierpniu to pewnie wlasnie dzis bym urodzila:rofl2:

Dobrze ze u nas to dopiero polmetek, najgorzej takie upaly chyba wlasnie na samym koncu sie znosi, czlowiek jak slon, ledwo sie toczy, wszystko ocieka potem bleeeee.. Przynajmniej bedziemy mialy przyjemny chlodek jesienia :laugh2: Zacznie sie narzekanie ze za zimno:-p

koriander - będziemy narzekały na jesienną chandrę :):):)
ja skończyłam dziś o 13 pracę, więc po powrocie udało mi się zrobić obiadek - naleśniki z serkiem, bananami i borówkami ;D
i nawet chałupkę posprzątałam;D a teraz padam... ;P

reklama
witam sie sierpniowo;-)

dolegliwosci to swietny temat :-D zaraz sie zacznie ..choc i pewnie teraz bym mogla zdrowo ponazekac:zawstydzona/y:

my wrocilismy wczoraj z urlopu, cieplo jest ale nie za goraco wiec ok.

juz prawie 2 tygodnie nie pracuje i co.. odpoczelam? a gdzie tam, dzieciaki daja popalic zdrowo

i jeszcze jak los sie usmiechnie to za miesiac zaczniemy powiekszac dom wiec ja nie wiem co to bedzie:szok:

mam nadzieje, ze sie wyrobimy do porodu no i tutaj klops bo jak dalej bede miala przewidziana ta cesarke to cora wyjdzie juz na poczatku listopada..

czas tyka...

za 2 tyg usg kolejne aby zobaczyc czy lozysko sie podnioslo choc troszke... modle sie o to:zawstydzona/y:

no dziewczynki, polowa za nami, zaraz zaczniemy 3 trymest i zleciii... szybciutko:tak:

pozdrawiam;-)

Do góry