reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

jejuuu dzien dobry - witam sie ze skrzywiona mina, bo jest 9 rano, siedze przy wiatraku i leje sie ze mnie pot - moje nogi 15m in temu byly piekne, widzialam kostki ... i w tak kkrotki czas potrafily spuchnac;/;/ dzis u nas ma byc 38 st !... dobrze ze pod domem maly basen a pod domem sasiadow wielki basen...moze pomoze;)

ja do szkoly rodzenia nie bede raczej chodzic, w koncu to bedzie 2 porod...z tym ze w innym miescie-no chyba ze mi sie jeszce odmieni :)

reklama
kasia&filip ojej, współczuję Twojemu synkowi, niech szybko wraca do zdrowia :tak: I doskonale Cię rozumiem, bo na tych upałach mam takie same objawy ;) A dziś u nas już od 5 rano jest 30 st i do południa ma wzrosnąć chyba do 38 nawet :( Dla mnie to stanowczo za dużo :-(

Anneeczka o masakra z tymi kostkami, kurde miło by było, gdyby już te temperatury zmalały:wściekła/y: Ja raczej się nie wybieram do szkoły rodzenia, musiałabym dojeżdżać raz w tygodniu od 16:00 do 18:30, a ja o tej porze zawsze ledwo już żyję:no: Ale nie czuję, żeby było mi to jakoś potrzebne, co ma być, to będzie ;-)

polcia88 sama sobie się dziwię, ale marzę o odrobinie deszczu i chłodniejszej temperaturze :-D Topię się strasznie, a 18 stopni, to mój ideał na teraz ;-)

Ja zrobię małe porządki, żeby na dwór nie wychodzić, a tak to wieje u nas, więc dbam o przeciąg, żeby chłodził dom trochę:tak: Inaczej zwariuję ;-)
Miłego i mniej upalnego dnia Dziewczyny :tak:

ja mam dziś lenia, zasypiam na siedząco w pracy
angry.gif
,
ostatnio źle sypiam, budzę się o 4-5 razy i co to za spanie
unhappy.gif

Dziś odbieram suknie!!!! Juz nie mogę sie doczekać.

A i zapomnialam na opuchniete nogi i zatrzymywanie wody w czasie ciazy(i nie tylko) gin polecil mi sok z grejfruta ale tego zoltego a nie czerwonego.Albo grejfruty jesc ,pamietam ze przy Victorze pomagalo mi to jak pod koniec ciazy kostki mi znikaly.

Pięknaszyszunia powodzenia przy odbiorze kiecki:-)

U nas dziś mega upał, już jest 38 stopni... Myslę kiedy by pójść na ta krzywą cukrową. Muszę pierwsze kupić tę glukozę bo u nas apteki są wszystkie od 9,00 dopiero. Ale pójde jak ten upał minie. Mam 3 tyg do wizyty wiec zdążę:);-)

mb89, tę glukozę to trzeba tego samego dnia kupić kiedy ma się badanie? :eek: czy ja od tej temperatury słabo trybię...?
ja idę 17 sierpnia na badanie

reklama
oregano słabo trybisz:-):-)hi hi
ta glukoza jest w proszku, w pudełku. W zależności od przychodni, rozpuszczasz ja sama w domu i zabierasz do wypicia na miejscu bądź tak jak u nas, przynosisz ze sobą pudełeczko, a panie na w laboratorium ci przygotowują do wypcia

Do góry