reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

jejuuu dzien dobry - witam sie ze skrzywiona mina, bo jest 9 rano, siedze przy wiatraku i leje sie ze mnie pot - moje nogi 15m in temu byly piekne, widzialam kostki ... i w tak kkrotki czas potrafily spuchnac;/;/ dzis u nas ma byc 38 st !... dobrze ze pod domem maly basen a pod domem sasiadow wielki basen...moze pomoze;)

ja do szkoly rodzenia nie bede raczej chodzic, w koncu to bedzie 2 porod...z tym ze w innym miescie-no chyba ze mi sie jeszce odmieni :)

reklama
kasia&filip ojej, współczuję Twojemu synkowi, niech szybko wraca do zdrowia :tak: I doskonale Cię rozumiem, bo na tych upałach mam takie same objawy ;) A dziś u nas już od 5 rano jest 30 st i do południa ma wzrosnąć chyba do 38 nawet :( Dla mnie to stanowczo za dużo :-(

Anneeczka o masakra z tymi kostkami, kurde miło by było, gdyby już te temperatury zmalały:wściekła/y: Ja raczej się nie wybieram do szkoły rodzenia, musiałabym dojeżdżać raz w tygodniu od 16:00 do 18:30, a ja o tej porze zawsze ledwo już żyję:no: Ale nie czuję, żeby było mi to jakoś potrzebne, co ma być, to będzie ;-)

polcia88 sama sobie się dziwię, ale marzę o odrobinie deszczu i chłodniejszej temperaturze :-D Topię się strasznie, a 18 stopni, to mój ideał na teraz ;-)

Ja zrobię małe porządki, żeby na dwór nie wychodzić, a tak to wieje u nas, więc dbam o przeciąg, żeby chłodził dom trochę:tak: Inaczej zwariuję ;-)
Miłego i mniej upalnego dnia Dziewczyny :tak:

ja mam dziś lenia, zasypiam na siedząco w pracy
angry.gif
,
ostatnio źle sypiam, budzę się o 4-5 razy i co to za spanie
unhappy.gif

Dziś odbieram suknie!!!! Juz nie mogę sie doczekać.

A i zapomnialam na opuchniete nogi i zatrzymywanie wody w czasie ciazy(i nie tylko) gin polecil mi sok z grejfruta ale tego zoltego a nie czerwonego.Albo grejfruty jesc ,pamietam ze przy Victorze pomagalo mi to jak pod koniec ciazy kostki mi znikaly.

Pięknaszyszunia powodzenia przy odbiorze kiecki:-)

U nas dziś mega upał, już jest 38 stopni... Myslę kiedy by pójść na ta krzywą cukrową. Muszę pierwsze kupić tę glukozę bo u nas apteki są wszystkie od 9,00 dopiero. Ale pójde jak ten upał minie. Mam 3 tyg do wizyty wiec zdążę:);-)

mb89, tę glukozę to trzeba tego samego dnia kupić kiedy ma się badanie? :eek: czy ja od tej temperatury słabo trybię...?
ja idę 17 sierpnia na badanie

reklama
oregano słabo trybisz:-):-)hi hi
ta glukoza jest w proszku, w pudełku. W zależności od przychodni, rozpuszczasz ja sama w domu i zabierasz do wypicia na miejscu bądź tak jak u nas, przynosisz ze sobą pudełeczko, a panie na w laboratorium ci przygotowują do wypcia

Do góry