Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
była i się zmyłanapiszcie tez pls bo mnie intryguje sprawa Witaminki, cos sie zadzialo a nie wiem co
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
była i się zmyłanapiszcie tez pls bo mnie intryguje sprawa Witaminki, cos sie zadzialo a nie wiem co
koriander widziałam, szok normalnie! Zastanawiam się, jak to w ogóle możliwe...
Niania33 korzystaj z wolnego, a co tylko pozazdrościć
Ja dziś od pierwszej do czwartej nie spałam..miałam takie bóle, że szok, najpierw w lewej pachwinie i trochę wyżej, potem całego podbrzusza Na siku biegałam co 10 min i 2 razy stwardniał mi boleśnie brzuch, już się bałam, że mnie czeka szpital, ale wzięłam no-spę i ulżyło, chociaż nie całkiem...zasnęłam wyczerpana i obudziłam się przed ósmą...teraz czuję jakby parcie na wypróżnianie,ale bez żadnych bóli Mam nieustanne zaparcia, zastanawiam się, czy to jelita uciskają na pęcherz i macicę, czy macica na pęcherz i jelita, czy to zapalenie pęcherza...jej..jak nie urok, to inne czary...zostanę chyba największą marudą na forum
Pieknaszyszunia to, ze sie zmyla to zauwazylam