Hej Grudnióweczki.....
Znowu was przepraszam ze kilka dni sie nie odzywałam ale masakra ciągle coś
Po tym krwawieniu siedziałam na kanapie bo maż mi zakazał wszelakiej pracy a ze ja nie umiem siedziec to byłam z tego siedzenia tak zmęczona ze nic nie chciało mi sie robić....
To potem w niedziele przyjechali znajomi troche sie poczułam lepiej
W miedzyczasie załatwianie roczku w pl dla mojej małej....no i trucie tyłka mamie zeby do mnie przyjechała
Opłacało sie
W niedziele bedzie już u mnie to mi troszke pomoze pomyc okna doczyscic conieco posiedzi z mała i pomoze przy ur tu w de
POtem dowiedziałam sie ze znajomej syn zaginą i go poszukuja (na szczescie wczoraj sie znalazł)..ze w lesie obok mnie znaleźli zabitą kobiete
A ja mam do tego lasu z pol km
I wieczny deszcz...po tym jak wam pisałam ze mam wkońcu słońce czar prysł i dalej pada wczoraj tylko było pieknie a dzis od rana leje i nie mysli przestać
No i to chyba tyle co u mnie....
KOralikowa a jakie to ciasto robiłas z rabarberem??? drozdzowe???? Ja robiłam w sobote drożdzowe z jagodami dobre było ale nie to co ze swierzych owoców bo ja robiłam z mrożonych.
Dużo zdrowia dla meza...
vici dobry pomysł z ta mikrofala no ale ja jestem sceptyczna do mikrofali mam ja bo kupiłam meble z mikrofala a nie lubie jej uzywac jakos te promienie na mnie działaja i uwazam ja za mało zdrowa
Nastepnym razem jak bede robic gołabki to takie slepe niezawijane
niezapominajka tak wiem ale ja mam bzika na punkcie czystosci...maz sie smieje ze test białej rekawiczki zawsze bym wygrała....a to dlatego ze swojego czasu sprzatałam u ludzi i mi juz to weszło w krew.Ale teraz robie powoli i nie wszystko na raz najpierw co musze a potem co mniej potrzebne
maybeanna witaj;-)
Baska to fajnie ja nie bede miec takiego bo moj jest w srodku głeboko i przy pierwszej ciąży nie wyszedł wogole
Co do płci to ja czekam po 20tc w pierwszej trafiłam z krwotokiem do szpitala był to 14tc i powiedzieli mi chłopak i tak sie nastawiłam bo moj gin to miał sprzet z II wojny swiatowej
po 30tc powiedział ze chyba dziewczynka no i wyszła dziewczynka
Aniaa ostatnio mało tu bywam bo wiecznie cos ale ja cie pamietam:-)
A u mnie osatnio góruje chleb z białym serkiem mogłabym jesc i jesc no i pomidor ze smietana;p
Aia trzymam kciuki ja bede miec to badanie na nast wizycie....a skad ci sie to przyplatało??? masz kontakt z kotami??