reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

vici on nawet nie wstał spał do 8.00 i nie wiem czy nad ranem się zsikał czy w nocy :baffled: I odkąd nie ma pampków to zdarzyło mu się drugi raz więc dumna jestem z niego niesamowicie:happy2:
ewa a jak Ty robisz ciasto jogurtowe może podzielisz się przepisem?;-)

I dziś już się pochwalę bo tym razem jestem pewna na sto procent że to były ruchy maluszka niedawno poczułam takie łaskotanie jak siedziałam sobie :-)

reklama
ja dzis na obiad mam zupe grzybową:-D

vici tak potem razem do pl pojedziemy wyjezdzamy 21 czerwca a 23 wyprawiamy bo inaczej sie nie da:-)
A ten syn znajomej to juz starszy bo ma 31 lat...jego dobrze nie znam tylko z widzenia ale jego mame bo dobrze koleguja sie z moja ciocia.

baska gratki ruchów:))

ja tez chetnie podpatrze przepis:-p

dzien dobry, wrocilismy z krotkiego urlopu (chociaz z przebojami, samolot nie mogl wyladowac w Berlinie bo byly sztormy).
Bylismy zwiedzac Londyn, mamy z mezem taka tradycje, ze na urodziny (mialam w piatek) robimy sobie jakas wycieczke. Musze przyznac, ze architektura Londynu mnie milo zaskoczyla, tylko nie wiem ile czasu potrzebowalabym zeby nauczyc sie jezdzic tam samochodem, chyba lata :)
w kazdym razie pobyt sie udal, a nawet wiecej bardzo dobrze wplynal na moje samopoczucie. Odzyskuje sily, brzuszek rosnie, ale ja czuje sie juz duzo lepiej i nawet mysle o powrocie na Fitness (place miesiecznie, a od trzech nie bylam).
Juz zdarzylam nadrobic co pisalyscie...wczoraj pierwsze co to czytalam co u grudnioweczek :)
tez jestem ciekawa przepisu na ciasto jogurtowe.....

Ale piękny dzień!
Przebieram nogami przed wizytą , ale trzeba ogarnąć mieszkanko i chcę upiec ciasto mojego męża, bo zawsze on je robi a dzisiaj w pracy. Biszkopcik już mam ale brakło mi herbatników i krówki i muszę leciec do sklepu..
Cosiek- moja siostra-endkokryn. i naprotechnolog tez mnie naciska zebym nie piła mleka, ale za to mam jesć właśnie jogurty i sery. Myślę, ze jak pozbawisz się nabiału i jeszcze mięsa, to możesz się odbiałczyć i dla dzidzi to tez niedobre, bo głównie buduje swoje ciałko z białka:tak:
Aia - bądź silna-jesteśmy z Wami
Widzisz dobrze, że mi mówisz że mogę sery i nabiał, byłabym wdzięczna za każdą wskazówkę jeśli masz takie fachowe źródło, mięso jem tylko nie tyle co kiedyś, ale codziennie coś z mięsa zjem :tak:

vici on nawet nie wstał spał do 8.00 i nie wiem czy nad ranem się zsikał czy w nocy :baffled: I odkąd nie ma pampków to zdarzyło mu się drugi raz więc dumna jestem z niego niesamowicie:happy2:
ewa a jak Ty robisz ciasto jogurtowe może podzielisz się przepisem?;-)

I dziś już się pochwalę bo tym razem jestem pewna na sto procent że to były ruchy maluszka niedawno poczułam takie łaskotanie jak siedziałam sobie :-)

Gratuluje ruchów maluszka, ja po wczorajszym usg (a trwalo z 10 minut dopochwowo) też czułam w domu jak tam mi się rusza maleństwo, pewnie trochę go rozbudziło to usg. Od wczoraj już cisza i nic nie czuje.

Kasia to super że wypad się udał, a synka mieliście ze sobą czy sami tylko z mężem?

Filip byl z nami i byl naprawde dzielny :) przez pierwszy rok balismy sie z nim podrozowac, a pozniej sie okazalo, ze on lepiej znosi podroze i zmiany niz my i tym o to sposobem zwiedzil juz kawalek swiata :) Mam nadzieje, ze z drugim maluchem tez bedziemy potrafili sie zorganizowac i bedziemy mogli jezdzic.

reklama
Baska gratuluje ruchow! Chyba jako pierwsza wsrod grudniwek poczulas? Ja juz sie doczekac nie moge:) Ta druga ciaza to jakas zupelnie inna, nie ma czasu sie zachwycac nad wszystkim, nie ma szalenstwa zakupowego itp. Troche szkoda;-)

Do góry