reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Kobitki jak ja sie zle czuje!!! pierwsza ciaza przy tej to bylo nic, dzisiaj dopiero o 12 poczulam sie lepiej, a malego dwuletniego Filipka nie interesuje, ze mama najchetniej lezalaby w lozku do poludniu, do tego maz tydzien w delegacji :/ zycze wszystkim by fasolki rosly zdrowo!

Witam.
Koriarden bedzie dobrze:tak:Trzymamy kciuki;-)
Oregano ja dziś właśnie robiłam te badania z krwi typowe dla kobiet w ciąży i we wtorek mam wizyte u gina.
Kasia ja też cały czas się żle czuję ciągle mam mdłości,zawroty głowy itp i w ogóle mało jem za to dużo piję soków dlatego że moje każde jedzenie kończy się wymiotami.Jednie zjem porządnie obiad i jakoś wtedy więcej a tak z rana mimo że jestem głodna to nie potrafię jedynie jabłko,mandarynkę.

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny,

Widzę, że zbiera się większa ekipa grudniówek :-)baaardzo fajnie - im nas więcej tym ciekawiej ;-) Zaraz zaczną się wizyty u gina, USG- będzie o czym pisać :tak:

Mnie nie dopadły jeszcze typowo ciążowe objawy choć cycki zaczynają 'puchnąć', ale nie bolą. Jedynie od dwóch dni pobolewa mnie brzuch :confused: kojarzę, że w pierwszej ciąży też tak było, ale wtedy mogłam się położyć i zrelaksować. A teraz to nie takie proste, bo małe dziecko jednak potrzebuje mamy non stop, ale co tam DAMY RADE :-D

Pozdrawiam cieplutko :happy:

Ostatnia edycja:
mnie rowniez nie opuszczaja zawroty glowy, mdlosci i bol glowy. dopiero po poludniu jakos sie rozkrecam (pewnie dlatego, ze nie mam wyboru). dzisiaj czeka mnie jeszcze wielkie pakowanie, jutro jade z moim malym synkiem na dwa tygodnie do Swinoujscia, wg zalecenia lekarza, poniewaz maly ma czesto zapalenie oskrzeli. najgorsze, ze wynajelismy apartament bez pralki, wiec chyba wezme wszystkie jego ubranka :). mam nadzieje, ze i mi morskie powietrze dobrze zrobi.

reklama
ja ogólnie źle się czuję prawie cały czas .. śpię w dzień, mało jem, boli brzuch, głowa, nudności są.
Jak ja do pracy wrócę taka? w domq przynajmniej poleżę i są momenty że jest całkiem dobrze, ale na 200% obrotów jak mam wrócić to tego nie widzę .. ktoś ma jakiś sposób jak to przetrwać? tzn. powrót do pracy i jak się tam nie stresować :-(

Do góry