reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
Koriander nie martw się na zapas!
Ale co powiedział lekarz prócz tego by powtórzyć?
Trzymam kciuki, bedzie dobrze.
Ale co powiedział lekarz prócz tego by powtórzyć?
Trzymam kciuki, bedzie dobrze.
kasia&filip
Kobitki jak ja sie zle czuje!!! pierwsza ciaza przy tej to bylo nic, dzisiaj dopiero o 12 poczulam sie lepiej, a malego dwuletniego Filipka nie interesuje, ze mama najchetniej lezalaby w lozku do poludniu, do tego maz tydzien w delegacji :/ zycze wszystkim by fasolki rosly zdrowo!
Pieknaszyszunia
kasia a co Ci dolega, jakie masz objawy? ktory to tydzien?
Baśka_28
Witam.
Koriarden bedzie dobrzeTrzymamy kciuki;-)
Oregano ja dziś właśnie robiłam te badania z krwi typowe dla kobiet w ciąży i we wtorek mam wizyte u gina.
Kasia ja też cały czas się żle czuję ciągle mam mdłości,zawroty głowy itp i w ogóle mało jem za to dużo piję soków dlatego że moje każde jedzenie kończy się wymiotami.Jednie zjem porządnie obiad i jakoś wtedy więcej a tak z rana mimo że jestem głodna to nie potrafię jedynie jabłko,mandarynkę.
Koriarden bedzie dobrzeTrzymamy kciuki;-)
Oregano ja dziś właśnie robiłam te badania z krwi typowe dla kobiet w ciąży i we wtorek mam wizyte u gina.
Kasia ja też cały czas się żle czuję ciągle mam mdłości,zawroty głowy itp i w ogóle mało jem za to dużo piję soków dlatego że moje każde jedzenie kończy się wymiotami.Jednie zjem porządnie obiad i jakoś wtedy więcej a tak z rana mimo że jestem głodna to nie potrafię jedynie jabłko,mandarynkę.
Ostatnia edycja:
Maua_She
Aktywna w BB
Hej Dziewczyny,
Widzę, że zbiera się większa ekipa grudniówek :-)baaardzo fajnie - im nas więcej tym ciekawiej ;-) Zaraz zaczną się wizyty u gina, USG- będzie o czym pisać
Mnie nie dopadły jeszcze typowo ciążowe objawy choć cycki zaczynają 'puchnąć', ale nie bolą. Jedynie od dwóch dni pobolewa mnie brzuch kojarzę, że w pierwszej ciąży też tak było, ale wtedy mogłam się położyć i zrelaksować. A teraz to nie takie proste, bo małe dziecko jednak potrzebuje mamy non stop, ale co tam DAMY RADE
Pozdrawiam cieplutko
Widzę, że zbiera się większa ekipa grudniówek :-)baaardzo fajnie - im nas więcej tym ciekawiej ;-) Zaraz zaczną się wizyty u gina, USG- będzie o czym pisać
Mnie nie dopadły jeszcze typowo ciążowe objawy choć cycki zaczynają 'puchnąć', ale nie bolą. Jedynie od dwóch dni pobolewa mnie brzuch kojarzę, że w pierwszej ciąży też tak było, ale wtedy mogłam się położyć i zrelaksować. A teraz to nie takie proste, bo małe dziecko jednak potrzebuje mamy non stop, ale co tam DAMY RADE
Pozdrawiam cieplutko
Ostatnia edycja:
kasia&filip
mnie rowniez nie opuszczaja zawroty glowy, mdlosci i bol glowy. dopiero po poludniu jakos sie rozkrecam (pewnie dlatego, ze nie mam wyboru). dzisiaj czeka mnie jeszcze wielkie pakowanie, jutro jade z moim malym synkiem na dwa tygodnie do Swinoujscia, wg zalecenia lekarza, poniewaz maly ma czesto zapalenie oskrzeli. najgorsze, ze wynajelismy apartament bez pralki, wiec chyba wezme wszystkie jego ubranka . mam nadzieje, ze i mi morskie powietrze dobrze zrobi.
kasia&filip
wedlug moich obliczen to jakis 6 tydzien, jesze tylko 7,5 miesieca!!!!
Pieknaszyszunia
no to odpoczniecie sobie, byłam w maju w tych rejonach, Świnoujście tez zaliczyłam... bedzie fajnie
no mi tylko bolące piersi dokuczają jak na razie
no mi tylko bolące piersi dokuczają jak na razie
reklama
laperedhil
ja ogólnie źle się czuję prawie cały czas .. śpię w dzień, mało jem, boli brzuch, głowa, nudności są.
Jak ja do pracy wrócę taka? w domq przynajmniej poleżę i są momenty że jest całkiem dobrze, ale na 200% obrotów jak mam wrócić to tego nie widzę .. ktoś ma jakiś sposób jak to przetrwać? tzn. powrót do pracy i jak się tam nie stresować :-(
Jak ja do pracy wrócę taka? w domq przynajmniej poleżę i są momenty że jest całkiem dobrze, ale na 200% obrotów jak mam wrócić to tego nie widzę .. ktoś ma jakiś sposób jak to przetrwać? tzn. powrót do pracy i jak się tam nie stresować :-(