reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam.Ja jutro idę robić badania mocz,morfologia itp a we wtorek wizyta u gina i może dowiem się więcej bo póki co nic nie wiem poza tym że w ciąży jestem.Terminu też jak na razie nie powiedział a z moich obliczeń wynika 30 listopad/1 grudzień no ale zobaczymy jak to wyjdzie lekarzowi.
kogasica mój urodził się 8 dni po terminie przez cc i także miałam rodzić na przełomie września/pażdziernika:sorry:

reklama
U mnie na samym poczatku, kreski był jasne, więc stwierdziłam ide zrobić Bete i odrazu wyszło mi wtedy 2-3 tydzien. Trzymam kciuki :)

hej laseczki
ja wlasnie odebralam wyniki badania moczu i mam bardzo duzo cial ketonowych (80!) przy normie zero :-( Lekarz kazal jutro powtorzyc i zrobic badanie krwi..zalamka znowu cos..

hej wam,
ja po lekarzu dziś.. za duzo nie wiemy oprócz tego że jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym? czy jak to się nazywa fachowo. Wg ginki na dzisiaj to 6 tydzień.
Okaże się jak pojawi się echo zarodka. Mam się zglosić za 10 - 14 dni, ale że mam urlop do końca przyszłego tyg. to idę już 11 - zobaczymy czy coś się zmienia i ginka się zgodziła na ten termin.
Może uda mi się w pracy pozmieniać grafik ale kiepsko to widzę :confused2: no w sumie się uspokoiłam bo powiedziała ze czekamy - natura :) ale jest dobrej myśli bo jest to żółte coś :) dla uspokojenia dostalam duphaston do apteczki oby nie był potrzebny.
Pozdrawiam mamusie :-D

ech! mnie juz szefowa w pracy wyczuła że coś jest na rzeczy :/ a chciałam jeszcze poczekać z tą radosną dla niej nowiną :) dostałyscie juz skierowania na typowo ciazowe badania z krwi? lgg, lgm, hbs, vdrl, tsh itd?

Ja jeszcze nie dopiero lekarz powiedział mi, ze może mi założyć kartę ciążową po 6 tygodniu i dopiero wtedy zleci mi badania. A termin mam na 12 wiec prawie. Robiłam tylko bete.

reklama
no ja tez czekam na nowe usg i radosne zmiany :) mysle ze dopiero wtedy zalozymy karte ciazy i badanka zaczniemy robic.
Boje sie ze jak wroce do pracy to tez szybko sie sprzedam z radosna nowina :-p

Do góry