reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
Ja po wizycie ... z dzidzią wszystko ok, leży nadal głową w dół. Za 2 tygodnie ostatnie usg, no i najważniejsze - od jutra jestem już na L4 :tak:

Na spuchnięte nogi zalecenie diety bezsolnej, ćwiczeń i odpoczywania z nogami w górze (mam unikać długiego siedzenia i stania).
No i niestety ostatnia niechlubna wiadomość - od ostatniej wizyty przytyłam 4,5 kilo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mam już 14 in plus :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::no:

Ja też już po wizycie.
Gracjanek waży 3 kg. Wszystko zamknięte. Pobrał mi wymazy na paciorkowce. Następną wizytę mam za 2 tygodnie.

Dziewczyny chodzicie już na KTG? Bo ja w poprzdniej ciązy chodziłam już od 35 tygodnia. Ale wtedy miałam zagrożoną od początku. A teraz nic mi nie powiedział o KTG.
u mnie gin powiedział że jak bym małej dłużej niż 12h ruchów nie czuła to gonić na ktg a tak to niepotrzebne i nie mam się czym przejmować;-)

Gratuluję udanych wizyt kochane;-)

katrina trzeba by ć dobrej myśli i istanieje przecież duża szansa że to będzie Twoje ostatnie usg więc główka do góry :tak:
Iwon gratuluję udanej wizyty teraz dużo wypoczywaj i leż do góry brzuszkiem i pachnij :tak: a kg będziemy się martwić po porodzie (ehh na mądrości mi się wzieło :-D sama niedługo się dowiem ile mam na + ostatanio było +12 więc zobaczymy jak wróce czy będę tak mówic :-D (pisać))

u mnie gin powiedział że jak bym małej dłużej niż 12h ruchów nie czuła to gonić na ktg a tak to niepotrzebne i nie mam się czym przejmować;-)

Gratuluję udanych wizyt kochane;-)

dłużej niż 12 godzin jakbyś nie czuła?? O kurna to ja mam zalecenie, że gdybym przez godzinę nie czuła to mam już do szpitala lecieć;-)

Iwon gratuluję udanej wizyty!!! a bez soli można się obyć, warzywa np gotowane na parze bez soli smakują jak te gotowane w osolonej wodzie

reklama
Iwon zamiast soli do pomidorów ,ogórków i sałatek możesz używać mieszanki ziół też pyszne.

No i gratuluję udanych wizyt:)

Do góry