reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

Magnii- gratki wielkie:) to ile masz juz w sumie na plusie?

niecałe 10 kg (po obiedzie i w ubraniu całe ;)) a tak było pięknie na początku... hehe, a potem dwa ostatnie miesiące i 2x po 3 kg doszło, mimo że wcale się nie objadam jakoś specjalnie. No ale z drugiej strony wróciłam do słodyczy i są efekty. Od kiedy okazało się, że moje odmawianie sobie słodkiego i węglowodanów i tak nic nie zmienia w sprawie cipkowej flory, wróciłam do wyrobów czekoladowych na pociechę ;)

reklama
Dziewczyny gratuluję pozytywnych wieści z wizyt :happy2:

Blond życzę szybkiego wyjaśnienia sprawy z tętnem maluszka, na pewno będzie ok!

ja już po wizycie. Dzisiaj tylko sprawdzała tętno maluszka, moje ciśnienie i niestety oczywiscie wagę, mam 12 w plusie. Na szczęście wszystko ok

byłam na wizycie...doktorek se zakupił nowy sprzęcior i już się nie wkurza;-)
Jaś waży 2100,więc do wielkoludów nie należy,ale poza tym wszystko jak najbardziej ok.Ja od początku ciąży +9 kg,więc też świetnie,wszystkie wyniki,nawet hemoglobina w porządku.Synuś nadal łebkiem do góry:tak:A w ogóle to mnie pan doktorek dziś obmierzył ze wszystkich stron i powiedział,że mam taki mały brzuchol,bo Jasiek jest bardzo przesunięty do tyłu,w stronę kręgosłupa.Skurcze na ktg regularne,ale nie za silne,jedyne co to szyjka krótka-niecałe 2 cm,więc wizyty już co tydzień i BARDZO oszczędny tryb życia(ciekawe co to znaczy-ja i tak ciągle leżę).

gratuluje udanych wizyt
małej tętno 140
ha i jestem mega zadowolona przybrałam od początku ciąży 7,5kg:-) rewelacja z Kubą o tej porze to już było ponad 20kg
ja byłam dziś u doktorka zwolnienie do 17,05:-D następna wizyta też 17-go

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry