reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

Gratuluje udanych wizyt Dziewczyny i trzymam kciuki za kolejne, na pewno beda dobre wieści;-) ja dopiero za 13 dni ide na wizyte do poloznej ale 3 maja jade do szpitala w sprawie porodu i sie w koncu wyjasni czy bedzie cc

reklama
Ja już też po wizycie. Wszystko pozamykane, szyjka długa.
Maluszek waży 2830!!
Lekarz mi powiedział, że mam małe szanse wytrwać do końca ale póki co nic się nie dzieje.
Zwolnienie dostałam do 24 maja i wtedy też kolejna wizyta ale powiedział mi, że jak coś się to mam jechać do szpitala i rodzić :szok:.
Usłyszałam również że on moje maleństwo będzie ważyć 4kg+....

Pamka super że wsio oki :) Może mu się coś pomyliło? albo będzie mały dorobny chłopczyk, sama jestem ciekawa ile mój bedzie ważył ale gin nie wazy ani nie mierzy wiec dopiero w szpitalu sie dowiem

Mlodak no to gratki udanej wizyty, oby tak do konca :*

Ostatnia edycja:
gratuluję udanych wizyt :tak:

Ja dzisiaj byłam na usg. Mała miewa się dobrze - rozwija się prawidłowo :-) Wg wszystkich parametrów wychodzi 33 tydzień a więc jest większa o ponad 2 tygodnie. Lekarka kazała nastawić mi się na większe dziecko :shocked2:
Waży ok 1.900, łożysko wysoko a szyjka zamknięta :tak:
Cieszę się, że wszystko jest ok a pessar spełnia swoje zadanie.

reklama
Do góry