reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
My po wizycie:-D

Oliwcia waży 1872g! wielkość główki ma na 34tc:-D resztę na 33 lub 32:-) polożona główkowo, płyny w normie a łozysko na ścianie tylniej. Ja mam początki anemii i mam brać chelafern czy jakoś tak, no i na fenku do końca szyjka jak była tak jest, nic złego się nie dzieje:-) a najlepsze jest to że M był z nami i on ciągle się łudził że bedzie chlopak a lekarz mu cipulinkę pokazał i rozwiał jego gdybania:-D usmiałam się a M oczka się zeszkliły:-D pierwszy raz ze mna był:-p

No i ja po wczorajszej wizycie. Potem mała awaria z kompem.

Więc badania ok
Morfologia 14,2 aż moja gin dziwiła sie i smiała ze jak na ciaze to nieprzyzwoicie, mocz tez spoko. Synus waży 1321 wiec chyba taki z mniejszych, co mnie za bardzo nie przeszkadza bo moze łatwiej przy porodzie:tak:Pierwszy syn miał 3 kg.

łozysko 2 stopień, mały ułozony główka w dół, łozysko na przedniej scianie i pieknie sie podniosło (miałam przodujace).
jedyny mamnkament to to że Igor ułożony bardzo nisko (gin mówi niektóre tak do porodu ida) wiec żadnego szalenstwa :-( duzo lezeć i odpoczywac. Łatwo sie mówi, ale cóż jak trzeba to trzeba:tak:

Gratuluję!!:-D

Dzisiaj byliśmy na usg. Julek waży prawie 1400, jest zdrowiutki i słodki :sorry: Ziewnął, uśmiechnął się, ssał kciuk, ale zakrywał się rączką więc znowu za wiele nie zobaczyliśmy.
Termin z usg na 27 czerwca, czyli bez większych zmian :happy:

Aaaa, ułożony nadal główką w dół, więc do porodu już chyba niespodzianek nie będzie ;-)

Dzisiaj byliśmy na usg. Julek waży prawie 1400, jest zdrowiutki i słodki :sorry: Ziewnął, uśmiechnął się, ssał kciuk, ale zakrywał się rączką więc znowu za wiele nie zobaczyliśmy.

Aaaa, ułożony nadal główką w dół, więc do porodu już chyba niespodzianek nie będzie ;-)

super wieści! gratuluję udanej wizyty!

Gratulacje :) termin masz w naszą rocznicę ślubu :)

Gratulację. Mnie termin przesunął sie wg usg na 30 czerwca.

Teraz na kolejne badania mam przyjść już 25 kwietnia, to tylko tydzień z kawałkiem.

reklama

Gratuluję udanej wizyty :)

Do góry