reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
My po wizycie:-D

Oliwcia waży 1872g! wielkość główki ma na 34tc:-D resztę na 33 lub 32:-) polożona główkowo, płyny w normie a łozysko na ścianie tylniej. Ja mam początki anemii i mam brać chelafern czy jakoś tak, no i na fenku do końca szyjka jak była tak jest, nic złego się nie dzieje:-) a najlepsze jest to że M był z nami i on ciągle się łudził że bedzie chlopak a lekarz mu cipulinkę pokazał i rozwiał jego gdybania:-D usmiałam się a M oczka się zeszkliły:-D pierwszy raz ze mna był:-p

No i ja po wczorajszej wizycie. Potem mała awaria z kompem.

Więc badania ok
Morfologia 14,2 aż moja gin dziwiła sie i smiała ze jak na ciaze to nieprzyzwoicie, mocz tez spoko. Synus waży 1321 wiec chyba taki z mniejszych, co mnie za bardzo nie przeszkadza bo moze łatwiej przy porodzie:tak:Pierwszy syn miał 3 kg.

łozysko 2 stopień, mały ułozony główka w dół, łozysko na przedniej scianie i pieknie sie podniosło (miałam przodujace).
jedyny mamnkament to to że Igor ułożony bardzo nisko (gin mówi niektóre tak do porodu ida) wiec żadnego szalenstwa :-( duzo lezeć i odpoczywac. Łatwo sie mówi, ale cóż jak trzeba to trzeba:tak:

Gratuluję!!:-D

Dzisiaj byliśmy na usg. Julek waży prawie 1400, jest zdrowiutki i słodki :sorry: Ziewnął, uśmiechnął się, ssał kciuk, ale zakrywał się rączką więc znowu za wiele nie zobaczyliśmy.
Termin z usg na 27 czerwca, czyli bez większych zmian :happy:

Aaaa, ułożony nadal główką w dół, więc do porodu już chyba niespodzianek nie będzie ;-)

Dzisiaj byliśmy na usg. Julek waży prawie 1400, jest zdrowiutki i słodki :sorry: Ziewnął, uśmiechnął się, ssał kciuk, ale zakrywał się rączką więc znowu za wiele nie zobaczyliśmy.

Aaaa, ułożony nadal główką w dół, więc do porodu już chyba niespodzianek nie będzie ;-)

super wieści! gratuluję udanej wizyty!

Gratulacje :) termin masz w naszą rocznicę ślubu :)

Gratulację. Mnie termin przesunął sie wg usg na 30 czerwca.

Teraz na kolejne badania mam przyjść już 25 kwietnia, to tylko tydzień z kawałkiem.

reklama

Gratuluję udanej wizyty :)

Do góry