reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

Verita to ja pociesze, bo u mnie glupie zadrapanie czy blizny po ugryzieniu i rozdrapaniu po komarach goja sie dlugo , plamki na nogach mam sprze kilku lat a po cc naprawde ladnie sie blizna zagoila( nie liczac tego ze sie rozlazla ale to dlatego ze jakas infekcja sie wdala i wybuchla) i szybko "zniknela"

reklama
My po wizycie:-D

Oliwcia waży 1872g! wielkość główki ma na 34tc:-D resztę na 33 lub 32:-) polożona główkowo, płyny w normie a łozysko na ścianie tylniej. Ja mam początki anemii i mam brać chelafern czy jakoś tak, no i na fenku do końca szyjka jak była tak jest, nic złego się nie dzieje:-) a najlepsze jest to że M był z nami i on ciągle się łudził że bedzie chlopak a lekarz mu cipulinkę pokazał i rozwiał jego gdybania:-D usmiałam się a M oczka się zeszkliły:-D pierwszy raz ze mna był:-p

snoopy - gratuluję!tych wszystkich leków nie zazdroszczę,i też wiem jaki to ból brać żelastwo.U mnie po prawie 8 miesiącach anemia przeszła:szok:

no ból - bo nie dość,że cholerne żelazo musisz brać na czczo,to ja miałam na początku straszne zaparcia po nim(teraz czasem też się zdarzy)i cuda wyprawiałam,żeby zrobić 2:tak:

Nie straszcie dziewczyny tak bardzo. Snoopy pocieszę Cię - ja po żelazie to biegunkę mam i musiałam zmniejszać dawkę bo nie wyrabiałam 5-6 razy dziennie do kibleka latać. Już wręcz bolalo mnie od podcierania się:szok:. To właśnie takie dwa zupłenie skrajne skuti uboczne brania żelaza. I mimo, że biegunka to też nic przyjemnego to jednak wolę to niż zaparcia, więc może i Ty będziesz tym szczęściarzem.

reklama
hehehe ja teraz mam tak że wszystko przeze mnie przelatuje, 2 idzie mi na luzie i to 5 razy dziennie, jak by się unormowało cieszyła bym się nawet... słyszałam że po fenku jest straszna masakra a u mnie działał wrecz odwrotnie... to teraz jak by zelazo mnie tak rozluznilo to ja z domu bym wyjsc nie mogla:-D

Do góry