reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

hehehe ja teraz mam tak że wszystko przeze mnie przelatuje, 2 idzie mi na luzie i to 5 razy dziennie, jak by się unormowało cieszyła bym się nawet... słyszałam że po fenku jest straszna masakra a u mnie działał wrecz odwrotnie... to teraz jak by zelazo mnie tak rozluznilo to ja z domu bym wyjsc nie mogla:-D

He he. Ja właśnie tak miałam. Wylazłam tylko z chałupy i już na pierwszej poprzecznej ulicy robiłam zawrotkę do domu :-D:-D:-D.

reklama
Snoopy - super, że na wizycie dobre wiadomości,

Niestety czasami bez wsparcia żelazem nie obejdzie się - jak byłam w ciąży z Magdą (wieki temu) to mi lekarka na podniesienie hemoglobiny dała zastrzyki z wyciągiem z wątroby cielęcej, chyba 6 miałam ich wziąć, ale po 5 skapitulowałam.
One były tak bolesne (bardzo oleiste), że nie mogłam po nich ani siedzieć, ani leżeć, ani chodzić.... aż boli na samo wspomnienie.
Teraz mam 14,2 i raczej mi nie grozi wspomaganie, w przeciwieństwie do mojej siostry, która jest chyba w 12 tyg. i juz musi brać, bo juz teraz ma bardzo złą. I jak to jest?
Ci sami rodzice, te same geny - a my tak różne???

modlak ja jeszcze takich nawrotek nie miałam, trzymam dosyć dlugo jak trzeba, z tym że ja mam jazdę że tylko na moim sedesie się załatwie:-D poza domem można śmiało powiedzieć że mam zatwardzenie:-D
katrina może ona ma geny taty, a ty mamy? różnie przecież jest... to tak jak z charakterami, niby wychowywani przez jedych rodziców a rózni. Każdy jest niepowtarzalny i ma jakieś odchyły od normy:-p

No i ja po wczorajszej wizycie. Potem mała awaria z kompem.

Więc badania ok
Morfologia 14,2 aż moja gin dziwiła sie i smiała ze jak na ciaze to nieprzyzwoicie, mocz tez spoko. Synus waży 1321 wiec chyba taki z mniejszych, co mnie za bardzo nie przeszkadza bo moze łatwiej przy porodzie:tak:Pierwszy syn miał 3 kg.

łozysko 2 stopień, mały ułozony główka w dół, łozysko na przedniej scianie i pieknie sie podniosło (miałam przodujace).
jedyny mamnkament to to że Igor ułożony bardzo nisko (gin mówi niektóre tak do porodu ida) wiec żadnego szalenstwa :-( duzo lezeć i odpoczywac. Łatwo sie mówi, ale cóż jak trzeba to trzeba:tak:

No i ja po wczorajszej wizycie. Potem mała awaria z kompem.

Więc badania ok
Morfologia 14,2 aż moja gin dziwiła sie i smiała ze jak na ciaze to nieprzyzwoicie, mocz tez spoko. Synus waży 1321 wiec chyba taki z mniejszych, co mnie za bardzo nie przeszkadza bo moze łatwiej przy porodzie:tak:Pierwszy syn miał 3 kg.

łozysko 2 stopień, mały ułozony główka w dół, łozysko na przedniej scianie i pieknie sie podniosło (miałam przodujace).
jedyny mamnkament to to że Igor ułożony bardzo nisko (gin mówi niektóre tak do porodu ida) wiec żadnego szalenstwa :-( duzo lezeć i odpoczywac. Łatwo sie mówi, ale cóż jak trzeba to trzeba:tak:

Gratuluję :-).

A myslałam, że moze jeszcze jakieś zdjecie maluszka z wczorajszych badan dostanę, ale niestety za wiele nie było widac, a mały i tak odwrócił sie do nas pupą, na co mój syn stwierdził, że taki mały akuz cały naród ma w d...:-(

A myslałam, że moze jeszcze jakieś zdjecie maluszka z wczorajszych badan dostanę, ale niestety za wiele nie było widac, a mały i tak odwrócił sie do nas pupą, na co mój syn stwierdził, że taki mały akuz cały naród ma w d...:-(

hemoglobina 14 w ciązy jest wysoce nieprzywoita, ja taka mam rzadko jak nie jestem w ciązy:)Musze pic codzinnie sok z buraków:)
Super,ze wszytsko ok:)

Agulex super!I odpoczywać proszę,jak każą!!!
I zgadzam się z AVO,że to nieprzyzwoite,bo ja żeby dojść do 12 z hemoglobiną łykam od początku żelastwo bleee!!!
Katarina ja nie wiem jak to jest,bo ja w pierwszej ciąży nawet witamin nie musiałam brać,a wyniki miałam wszystkie w normie,a teraz od początku coś....A moja sis wszystkie trzy ciąże na żelazie,witaminach i nie wiadomo czym jeszcze....

reklama
Do góry