reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
i my po USG 30 tygodnia. Borys zdrowy, mam pewność już 100%, że to chłopczyk - jest nawet zdjęcie fiutka i jajeczek :)
Ważymy 1380g, wszystko mamy zdrowe, na USG Borek ciamkał coś w buzi, jest ułożony główką do dołu i czeka na czerwiec spokojnie :)

Pozdrawiam mamusie :)

Jeszcze raz dziekuję za metody na zaparcia. Wypróbowałam w weekend z siemieniem lnianym i poszłooo!:-) Od razu czuję sie 2 kg lżejsza!

Gratuluję udanych wizyt.
Moja ostatnio robi sobie trampoline z maminego brzucha. Codzienie przybiera inny kształt i cały podskakuje. Oj chyba da nam popalić....;-)

gold_rank_6.gif

icon1.png

Natalcia waży 1600 kg:) i wszytsko jest ok.Wód dużo, łozysko 1 stopień:)

Wyniki badań nie są złe.MOcz idealny. Hemoglobina 12, hematokryt tylko 34%, neutorcyty podwyżsozne i Leukocyty 12, 4- ale to sa normy w ciąży. Tylko ten magnez cały czas poza normą:( A Ty Aljenko jaki miałas dokładnie ten magnez?​

i my po USG 30 tygodnia. Borys zdrowy, mam pewność już 100%, że to chłopczyk - jest nawet zdjęcie fiutka i jajeczek :)
Ważymy 1380g, wszystko mamy zdrowe, na USG Borek ciamkał coś w buzi, jest ułożony główką do dołu i czeka na czerwiec spokojnie :)

Pozdrawiam mamusie :)

gratulacje z owocnej wizyty:-) Niech Borysek rosnie zdrowo:tak:

Ja już też po wizycie. Antoś zdrowy,ale zmienił pozycję, już nie leży główkowo,ale jeszcze ma czas się przekręcić. Wszystkie przepływy ok,wody ok, miał robione jakieś pomiary tętna w mózgu i też wyszło super.
No i duży chłopak z niego 2190.
Następna wizyta 24.04.
A jak do 1.06 nie urodzę to 02.06 do szpitala na wywołanie.Biorąc insulinę nie mogę przenosić.

December ,Avo gratuluję:-D:-D:-D

reklama
Ja już też po wizycie. Antoś zdrowy,ale zmienił pozycję, już nie leży główkowo,ale jeszcze ma czas się przekręcić. Wszystkie przepływy ok,wody ok, miał robione jakieś pomiary tętna w mózgu i też wyszło super.
No i duży chłopak z niego 2190.
Następna wizyta 24.04.
A jak do 1.06 nie urodzę to 02.06 do szpitala na wywołanie.Biorąc insulinę nie mogę przenosić.

December ,Avo gratuluję:-D:-D:-D

Matko jaki duży chłopak!!!!!!!!!!!:-D super że wszystko ok:-)

Do góry