reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

Ja tez bede miala cc w maju. Moja córcia w 26 tyg +3 dni ważyła 1100 gram, czyli tez niezły klopsik. Wolałabym zeby miala tak max 3500 przy urodzeniu :-)

reklama
Ja tez bede miala cc w maju. Moja córcia w 26 tyg +3 dni ważyła 1100 gram, czyli tez niezły klopsik. Wolałabym zeby miala tak max 3500 przy urodzeniu :-)
Ale przy cc to chyba nie ma znaczenia?

Ja niestety nie wiem, ile moje dziewczę waży, bo mi ostatnio pan dr nie powiedział :-(

maćku- wiem, ze nie ma znaczenia, ale ogolnie chcialabym zeby dziewczynka była drobniejsza ;))

ale duzi Wasi chłopcy:)

Verita- z spojrzałam na usg mojej pierwszej córci , z 27 tygodnia własnie i wązyła 1, 400 kg czyli dokałdnie jak Twój synek i urodziła sie 4 kg:)

Nie strasz mnie :szok::-D:-D
Bo maj jest fajnym miesiacem. :-) Ja tak staralam sie na maj i chyba sie uda.

Ja też w pierwszej ciąży celowałam na maj (moj miesiąc) a wyszedł lipiec :-D

Co ciekawe urodziłam 1 dzien po urodzinach męża, a teraz on mi wróży że urodzę na swoje...tyle że to miesiac przed terminem :szok::-)

verita ania spore te wasze dzieciaczki :)
a teraz to wszystkie będą rosły w zastraszającym tempie:szok::-D

no ja już po lekarzu no i co ciśnienie u położnych 150/85:no: chce sama mierzyć w domu teraz wyszło mi 131/80
glukoza podwyższona po 2 h 149-więc dieta
łapy spuchnięte o i tyle
na usg dopiero 06,04

moj maz mi powiedział niedawno, ze mogłabym miec cesarke i ustawic ja tak na maj. Pytam dlaczego???????
Wiecie co mi powiedział?
- ze takie drobniejsze dzieci ok 2kg sa ładniejsze:eek:
No!!! musimy niezwłocznie pojechac do instytutu i podac to jako arument!!!!!
to napewno mi zrobia cc zeby dziecko nie zdarzyło przytyc za bardzo:baffled:
głupek jeden noooo

moj maz mi powiedział niedawno, ze mogłabym miec cesarke i ustawic ja tak na maj. Pytam dlaczego???????
Wiecie co mi powiedział?
- ze takie drobniejsze dzieci ok 2kg sa ładniejsze:eek:
No!!! musimy niezwłocznie pojechac do instytutu i podac to jako arument!!!!!
to napewno mi zrobia cc zeby dziecko nie zdarzyło przytyc za bardzo:baffled:
głupek jeden noooo

haha, udanego masz męża:-D ale myślę, ze lekarza nie przekona tym argumentem:-D moj Kuba wazyl 4.300 i teraz chcialabym takiego 3 kg noworodka ale jak bedzie wazyl 5 tez bedzie kochany:-D

reklama
Do góry