reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

Ja tez bede miala cc w maju. Moja córcia w 26 tyg +3 dni ważyła 1100 gram, czyli tez niezły klopsik. Wolałabym zeby miala tak max 3500 przy urodzeniu :-)

reklama
Ja tez bede miala cc w maju. Moja córcia w 26 tyg +3 dni ważyła 1100 gram, czyli tez niezły klopsik. Wolałabym zeby miala tak max 3500 przy urodzeniu :-)
Ale przy cc to chyba nie ma znaczenia?

Ja niestety nie wiem, ile moje dziewczę waży, bo mi ostatnio pan dr nie powiedział :-(

maćku- wiem, ze nie ma znaczenia, ale ogolnie chcialabym zeby dziewczynka była drobniejsza ;))

ale duzi Wasi chłopcy:)

Verita- z spojrzałam na usg mojej pierwszej córci , z 27 tygodnia własnie i wązyła 1, 400 kg czyli dokałdnie jak Twój synek i urodziła sie 4 kg:)

Nie strasz mnie :szok::-D:-D
Bo maj jest fajnym miesiacem. :-) Ja tak staralam sie na maj i chyba sie uda.

Ja też w pierwszej ciąży celowałam na maj (moj miesiąc) a wyszedł lipiec :-D

Co ciekawe urodziłam 1 dzien po urodzinach męża, a teraz on mi wróży że urodzę na swoje...tyle że to miesiac przed terminem :szok::-)

verita ania spore te wasze dzieciaczki :)
a teraz to wszystkie będą rosły w zastraszającym tempie:szok::-D

no ja już po lekarzu no i co ciśnienie u położnych 150/85:no: chce sama mierzyć w domu teraz wyszło mi 131/80
glukoza podwyższona po 2 h 149-więc dieta
łapy spuchnięte o i tyle
na usg dopiero 06,04

moj maz mi powiedział niedawno, ze mogłabym miec cesarke i ustawic ja tak na maj. Pytam dlaczego???????
Wiecie co mi powiedział?
- ze takie drobniejsze dzieci ok 2kg sa ładniejsze:eek:
No!!! musimy niezwłocznie pojechac do instytutu i podac to jako arument!!!!!
to napewno mi zrobia cc zeby dziecko nie zdarzyło przytyc za bardzo:baffled:
głupek jeden noooo

moj maz mi powiedział niedawno, ze mogłabym miec cesarke i ustawic ja tak na maj. Pytam dlaczego???????
Wiecie co mi powiedział?
- ze takie drobniejsze dzieci ok 2kg sa ładniejsze:eek:
No!!! musimy niezwłocznie pojechac do instytutu i podac to jako arument!!!!!
to napewno mi zrobia cc zeby dziecko nie zdarzyło przytyc za bardzo:baffled:
głupek jeden noooo

haha, udanego masz męża:-D ale myślę, ze lekarza nie przekona tym argumentem:-D moj Kuba wazyl 4.300 i teraz chcialabym takiego 3 kg noworodka ale jak bedzie wazyl 5 tez bedzie kochany:-D

reklama
Do góry