reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
my wczoraj no kontroli byliśmy, czy te tabletki rzeczywiście pomagają i szyjka jest w miarę normalna...więc z Jaśkiem wszystko ok, dokazuje jak cholerka ale fajnie mi z tym, a jeśli chodzi o szyjkę, to niby jest poprawa tzn nie pogarsza się, ale tak naprawde to nie mogę dźwigać, powinnam leżeć bo poród wcześniejszy możliwy a jeszcze Jasiek musi trochę poczekać...no i na wadze jak na razie mam +6kg więc się cieszę, bo mało do zrzucania będzie....buziaki dziewczyny lece do pracy

reklama
Super ze nic tam sie nie sypie a maly aktywny :)) Ja też sie cieszyłam ze tylko 3.5 kg do przodu a od tygodnia jak mi skoczylo i wywalailo brzuch to wszyscy robia wielkie oczy!!!:)

Do góry