gosiaczek30
Fanka BB :)
Wróciłam od gin - wszystko dobrze
Super i ciesze sie,ze trafilas na fajnego lekarza z ta nerczka u dzidziusia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wróciłam od gin - wszystko dobrze
właśnie wróciliśmy z przeglądu i wcale mi się to nie podoba!
Jasiek rośnie w tempie monstrualnym-ma 1100 g i lekarz powiedział,że trochę za szybko przybiera.Mi w ciągu 2 tygodni przybyło 2,5 kg więc też trochę za dużo.No i dopatrzył się,że glukozę po godzinie mam leciuteńko powyżej normy w związku z czy mama powtórzyća no i macica od miesiąca się nie podniosła ani o milimetr a powinna podobno pójść jeszcze do góry:-(Poza tym jest ok,Młody skacze,serducho bije 155.Ale stwierdził,że trzeba sprawdzić ten cukier no i leżeć więcej,nie skakać,nie dźwigać.
Dopytałam jeszcze o ten DIANATAL- powiedział,że to głównie chodzi o to,żeby nie popękało krocze i nie trzeba było nacinać i tu są dość dobre statystyki,a z tym skracaniem czasu porodu to różnie bywa.
właśnie wróciliśmy z przeglądu i wcale mi się to nie podoba!
Jasiek rośnie w tempie monstrualnym-ma 1100 g i lekarz powiedział,że trochę za szybko przybiera.Mi w ciągu 2 tygodni przybyło 2,5 kg więc też trochę za dużo.No i dopatrzył się,że glukozę po godzinie mam leciuteńko powyżej normy w związku z czy mama powtórzyća no i macica od miesiąca się nie podniosła ani o milimetr a powinna podobno pójść jeszcze do góry:-(Poza tym jest ok,Młody skacze,serducho bije 155.Ale stwierdził,że trzeba sprawdzić ten cukier no i leżeć więcej,nie skakać,nie dźwigać.
Dopytałam jeszcze o ten DIANATAL- powiedział,że to głównie chodzi o to,żeby nie popękało krocze i nie trzeba było nacinać i tu są dość dobre statystyki,a z tym skracaniem czasu porodu to różnie bywa.
byłam na powtórce połówkowego, wszystko ok. Mała (70% na dziewczynkę ) pokazała twarzyczkę i mam pewność ze ma zarówno nosek jak i oczka i buzie na swoim miejscu