reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

Melduje się i ja :) synek potwierdzony :) okaz zdrowia z serduszkiem jak dzwon :) tylko stety- niestety za duży :/ 640gr, za tydzień zrobię badanie cukru z obciążeniem i wtedy zobaczymy co dalej, ale lekarka powiedziała, ze jak coś to umówi mnie od razu z diabetologiem. Za miesiąc mam powtórzenie połówkowego.

Lekarz zalecił ponowne połówkowe z uwagi na wielkość maluszka?

Ja na wizytę idę za tydzień :) Miałam mieć we wtorek, ale lekarz się rozchorował - no cóż, też człowiek ;)

reklama
Ninki - ja miałam powtórke ze wzgledu na niezbyt wygodne do robienia USG ułożenie dziecka. Tj zasłoniła co tylko mogła :)

Ja po wizycie, szyjka się skracać zaczeła i mocno mnie skurczy, mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżec.... do tego jakiś lek na d jutro wykupie bede wiedziała do tego nospa forte jednoczesnie i magnez... jak by sie cos dzialo to szpital i na fenku do konca....

Będzie córusia na 100%. Mała podczas badania miała okropną czkawkę i ciężko było ja zbadac, skupiliśmy się na serduszku ale bije mocno:tak: mała główkę ma prawie pod moimi żebrami stąd zgaga....

powtórka z rozrywki;/ ze starszą córą jazdy zaczęłam mieć w 27tc a teraz po prostu wcześniej... Z tym że lekarz nie chce mnie fenoterolem obciążać bo mam po nim mega kołatania serducha;/ ech i tak długo dobrze się czułam:tak: na szczęście już bliżej końca;-) widać do rodzenia mnie Bóg nie stworzył:-D

Snoopy...wiesz już z czym to się je...więc będzie dobrze :) Odpoczywaj dla córci bo się nam za wcześnie rozpakujesz i zepsujesz statystyki ;)

A ja dzis mialam nieplanowane usg. Mały waży juz kilogram, wydaje mi sie ze troch duzo ale podobno jest w normie. I termin jak narazie przesuna sie na 27 maja.

reklama
snoopy trzymam za Was kciukaski aby było wszystko tak jak ma być !!!! :-D

Byłam wczoraj na wizycie ale USG nie miałam, mierzył mi tylko tętno dziecka i wszystko oki. Dziś byłam w poradni diabetologicznej i całe szczęście lekarz bardzo zadowolony z moich wyników, teraz mam sie kłuć tylko 2 lub 3 razy w tygodniu i następna wizyta dopiero za 5-6 tygodni, oczywiście dziś też miałam sprawdzane tętno dziecka i jego ruchy i też wszystko w jak najlepszym porządku !!!! :-) :-D

Do góry