reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
I ja już po wizycie :-)
Mały duży, waży 762g i jest o 2 tyg starszy niż na suwaczku :-D Termin przesunął mi się z 14.06 na 2.06, ale jak wiadomo mogę urodzić i 19.06 i później :-)

Nadal chłopczyk ;-)
Gratulacje :-D, to faktycznie duży chłopczyk moja mała ważyła ostatnio 488 gramy :-), a suwaczki mamy podobne :-D

Verasitum- gratulacje ogromne. Wiekli jest Twój syneczek:)
A Ty robilas już obciążenie glukozą?

Co do rozmirów anszych starszaków to moja córcia ma 104 cm i waży 15, 5 kilo:)

Verita gratuluję dużego synusia:) Mój też duży we wtorek ważył 810 gram,ale ja teraz na diecie to ciekawe jak będzie przybierał na wadze.
Viola moja mała też właśnie jak miałam problemy z cukrem była o 2 tyg. starsza niż powinna a było to 1 grudnia, teraz jak byłam na usg już jest tylko o 4 dni starsza czyli dieta swoje robi :-D

reklama
Witam ja tylko na chwileczke.
Gratuluje udanych wizyt i zdrowych bobaskow
A jesli juz mowicie o wadze waszych starszych pociech to moj jak mial 6tyg wazyl 7,5kg:szok:a gdy mial 6miesiecy wazyl juz 10kg:szok: i to byl dopiero klacek. W chodzik wsadzilam go jak mial 4,5 miesiaca bo mnie juz rece bolaly od dzwigania. No ale on wogole sie duzy urodzil ponad 5kg jak juz wiecie a teraz ma 15 lat i wszystkie kosci mozna na nim policzyc - chudy jak patyk:-D
Dzisiaj zaczynamy przewozic rzeczy do nowego domku :happy: a jutro pierwsza nocka pod nowym dachem:-)
Powodzenia na wizytach i do zobaczenie niebawem

Do góry