reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
I ja już po wizycie :-)
Mały duży, waży 762g i jest o 2 tyg starszy niż na suwaczku :-D Termin przesunął mi się z 14.06 na 2.06, ale jak wiadomo mogę urodzić i 19.06 i później :-)

Nadal chłopczyk ;-)
Gratulacje :-D, to faktycznie duży chłopczyk moja mała ważyła ostatnio 488 gramy :-), a suwaczki mamy podobne :-D

Verasitum- gratulacje ogromne. Wiekli jest Twój syneczek:)
A Ty robilas już obciążenie glukozą?

Co do rozmirów anszych starszaków to moja córcia ma 104 cm i waży 15, 5 kilo:)

Verita gratuluję dużego synusia:) Mój też duży we wtorek ważył 810 gram,ale ja teraz na diecie to ciekawe jak będzie przybierał na wadze.
Viola moja mała też właśnie jak miałam problemy z cukrem była o 2 tyg. starsza niż powinna a było to 1 grudnia, teraz jak byłam na usg już jest tylko o 4 dni starsza czyli dieta swoje robi :-D

reklama
Witam ja tylko na chwileczke.
Gratuluje udanych wizyt i zdrowych bobaskow
A jesli juz mowicie o wadze waszych starszych pociech to moj jak mial 6tyg wazyl 7,5kg:szok:a gdy mial 6miesiecy wazyl juz 10kg:szok: i to byl dopiero klacek. W chodzik wsadzilam go jak mial 4,5 miesiaca bo mnie juz rece bolaly od dzwigania. No ale on wogole sie duzy urodzil ponad 5kg jak juz wiecie a teraz ma 15 lat i wszystkie kosci mozna na nim policzyc - chudy jak patyk:-D
Dzisiaj zaczynamy przewozic rzeczy do nowego domku :happy: a jutro pierwsza nocka pod nowym dachem:-)
Powodzenia na wizytach i do zobaczenie niebawem

Do góry