reklama
katrina115
Potrójna Mama
Polaa - moja tez ma 103cm i waży 14kg - normalnie olbrzymy, tylko moja starsza, ale jak miałą 2 latka to było 98cm i 12kg.
blond_20
Czarownica
a to Wasz wysokie te dzieciaczki i szczuple a moj to znowu krepy i nabity po mamusi 101 cm i 18 kg. ale to chlopak to moze troszke inaczej.ale w grupie jest jednym z nizszych chlopaczkow.
Rafal na 2 latka mial 92cm i 15.5 kg. teraz strzelil troche do gory bo krasnal byl chociaz niby sie dlugi urodzil ale przez te sterydy co wdychal pare miesiecy to sie zatrzymal i nie rosl mi prawie rok:/
Rafal na 2 latka mial 92cm i 15.5 kg. teraz strzelil troche do gory bo krasnal byl chociaz niby sie dlugi urodzil ale przez te sterydy co wdychal pare miesiecy to sie zatrzymal i nie rosl mi prawie rok:/
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
to ja musze zmierzyc dzisiaj swojego wiktora - wszyscy mówią że kurdupel . wazy 16 kg. ostatnio jak mierzylam to mial 89 cm. zobaczymy jak dziś.
zmierzyłam - ma 94cm.
zmierzyłam - ma 94cm.
Ostatnia edycja:
Witam sie i ja w ten zasniezony dzien (w koncu u mnie zima):-)
Bylam wczoraj na wizycie u mojego gin, ucieszylam sie bardzo bo waga pokazala od ostatniego miesiaca tylko 0,5kg! wiec nie jest zle a juz stawialam ze jest duzo wiecej, wiec waze juz tyle co przed ciaza. Szyjka okej, wszystko pozamykane, maly rosnie. Dostalam skierowanie na ta glukoze i na powtorke z toxo i jakies tam inne...
Pozniej pojechalam do pracy bo mialam jedna klientke i tak sie zgadalysmy ze dala mi namiary na dobra polozna z mojego szpitala wiec jestem juz spokojna i happy:-):-):-) dowiedzialam sie tez ze szkole rodzenia tez mamy za free
Bylam wczoraj na wizycie u mojego gin, ucieszylam sie bardzo bo waga pokazala od ostatniego miesiaca tylko 0,5kg! wiec nie jest zle a juz stawialam ze jest duzo wiecej, wiec waze juz tyle co przed ciaza. Szyjka okej, wszystko pozamykane, maly rosnie. Dostalam skierowanie na ta glukoze i na powtorke z toxo i jakies tam inne...
Pozniej pojechalam do pracy bo mialam jedna klientke i tak sie zgadalysmy ze dala mi namiary na dobra polozna z mojego szpitala wiec jestem juz spokojna i happy:-):-):-) dowiedzialam sie tez ze szkole rodzenia tez mamy za free
alijenka
Mamcia Nataszki :))
GratulacjeWitam sie i ja w ten zasniezony dzien (w koncu u mnie zima):-)
zaza26
Fanka BB :)
Na dzisiejszym połówkowym lekarz zbadał u maleństwa wszyściutko dokładnie, niestety mój gin dość skąpy w komentarze liczbowe, a ja nie dopytywałam, wiem tylko, że serduszko, żołądeczek i pępowinka są OK, maluszek waży około 400gram Na temat skurczy powiedział tyle, że nawet 15 razy na dobę mogą być i mam się nie przejmować, bo szyjka jest twarda i zamknięta. Kolejne badanie 6 marca, mam do tego czasu zrobić badania moczu i krwi, zaznaczył tylko skróty, więc nie wiem co dokładnie będę mieć badane, później sprawdzę, no i obciążenie glukozą muszę zrobić
reklama
veritaserum71
Fanka BB :)
I ja już po wizycie :-)
Mały duży, waży 762g i jest o 2 tyg starszy niż na suwaczku Termin przesunął mi się z 14.06 na 2.06, ale jak wiadomo mogę urodzić i 19.06 i później :-)
Nadal chłopczyk ;-)
Mały duży, waży 762g i jest o 2 tyg starszy niż na suwaczku Termin przesunął mi się z 14.06 na 2.06, ale jak wiadomo mogę urodzić i 19.06 i później :-)
Nadal chłopczyk ;-)