reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
Ja już po połówkowym :tak:
U Zojki wszystko oki i na swoim miejscu :tak: Waży niecałe 420 gram i wielkością zgadza się z terminem wg OM :tak:
Nie będę wpisywać wszystkich danych, bo nie ma to sensu... Chyba, że któraś coś chce porównać to proszę pytać ;-)
gratuluję
my byliśmy na podglądzie wczoraj,Jasiek ma 510 g i 38,6 cm,wszystko na swoim miejscu ma a to najważniejsze.
A i mam się umówić w szpitalu na test obciążenia glukozą...

no wielki klusek ale jak mamunia go karmi samą słodyczą i tym co ma miliard kalorii to co się dziwić;-)
tylko jak ja urodzę?Mam nadzieję,że gin się nie myli i będę miała cc,a poza tym to jeszcze trochę czasu zostało i może nie będzie takiej tragedii.
Starszy jak się urodził miał 2450g więc nie jakiś wielkolud a teraz wyższy ode mnie:-D

my byliśmy na podglądzie wczoraj,Jasiek ma 510 g i 38,6 cm,wszystko na swoim miejscu ma a to najważniejsze.
A i mam się umówić w szpitalu na test obciążenia glukozą...
gratuluje
Czy ja wiem czy taki duzy? ;)). Moja kluska w 22 tyg i 3 dni wazy 540 gram. Mam nadzieje, ze nie bedzie 4 kilogramowa jak sie urodzi hahaha.

Paulina- a Twoja dzidzka ile waży? Moja sie zanosila na drobinke, a teraz taki skok . Nawet lekarz sie zdziwil.

reklama
Do góry