reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

Ja dopiero terz zdaję relację ze środowej wizyty bo nie miałam kompa (awaria).
No więc szyjka miękka, główki jeszcze nie było czuć podczas badania, ale gin powiedział, że się wszystko szykuje do porodu. Do tego silne skurcze mam. Zwłaszcza w nocy więc może się ruszy w tym tygodniu. Koleja wizyta 11 czerwca. KTG mam 6.06. Gracjanek ważył 3200 i może nie będzie takim wielkoludkiem jak przewidywał lekarz:)

reklama
No to słów kilka z dzisiejszej wizyty. Wyniki krwi, moczu i przepływy w normie, nic się nie obniża, nie rozszerza ;-) Dzisiaj gin pobrał mi też ten wymaz na paciorkowca, w środę mam dzwonić czy ok. Następna wizyta 18-go. Mam zacząć pakować torbę :sorry2: i w razie gdyby coś się działo (sączenie wód, jakieś krwawienie, słabe ruchy dzidzi itp.) mam jechać na IP i kazać się przebadać. Na opuchlizny nadal dieta bezsolna i leki. To tyle :blink:

Aaaaa, i jeszcze waga ... mam już 20 na plus :szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::no::no:

Ostatnia edycja:
dziewczyny mała się przekręciła jest ułożona głowką
jaka jestem szczęśliwa
Gratuluje!!! a czy odczulas zmiany w ruchach dziecka? niewiem kopanie w innym miejscu na przyklad czy raczej nie widzisz roznicy? Ja ide w piatek do lekarza i sie okaze czy sie odwrucilo dziecko... juz psychicznie jestem nastawiona na cc jak sie okaze ze sie przekrecil to bede rozczarowana :)

Gratuluje!!! a czy odczulas zmiany w ruchach dziecka? niewiem kopanie w innym miejscu na przyklad czy raczej nie widzisz roznicy? Ja ide w piatek do lekarza i sie okaze czy sie odwrucilo dziecko... juz psychicznie jestem nastawiona na cc jak sie okaze ze sie przekrecil to bede rozczarowana :)
nic nie czułam,ruchy czułam takie same aż sama się dziwie

reklama
Do góry