reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie 2017 oczekujące pierwszego dziecka

U mnie jest też szaleństwo... Obie mamy zostaną pierwszy raz babciami i oszalały ;) radość w obu rodzinach i od momentu poznania płci zaczęło się zakupowe szaleństwo ;) . Obojętnie jakby się rodziny cieszyły czy nie najważniejsza jest nasza radość ;)

Napisane na HUAWEI G6-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
ale radosc babć i dziadkow naszych maluchow a naszych rodzicow jest milym zjawiskiem ;)
tak jak mowilam ja niestety nie doswiadczylam...
jedynie slysze "a po co to kupujesz? nie szkoda ci pieniedzy?"
juz moja babcia a prababcia jeszcze nie narodzonej cory mojej bardziej sie cieszy i wspiera

reklama
Może zmienią nastawienie jak zobaczą dziecko :)
Moja mama już się co chwila dopytuje czy może znamy płeć bo zakazałam kupowania dopóki jej nie poznamy :)

Może zmienią nastawienie jak zobaczą dziecko :)
Moja mama już się co chwila dopytuje czy może znamy płeć bo zakazałam kupowania dopóki jej nie poznamy :)
U mnie było tak samo do póki płci nie znaliśmy był zakaz , to wtedy zaczęło się szukanie neutralnych kolorów... Ale niestety ciężko kupić coś uniwersalnego :) więc kupowała zabawki dodatki do łóżeczka ;) w dużym stopniu odciażyla nas finansowo. To chyba uroki bycia babcia poraz pierwszy ;)

A ja właśnie wracam z weekendu u rodzinki i non stop słyszałam teksty: ty siedź, nie wstawaj, nie dźwigać tych kubków (!).. Masakra, aż do przesady.. Ale nie wpadli w szał zakupów. Siostra czeka na sygnał i pewnie poleci na shopping [emoji14]

A ja właśnie wracam z weekendu u rodzinki i non stop słyszałam teksty: ty siedź, nie wstawaj, nie dźwigać tych kubków (!).. Masakra, aż do przesady.. Ale nie wpadli w szał zakupów. Siostra czeka na sygnał i pewnie poleci na shopping [emoji14]

ja to szalu dostaje.. kazdy wie jak mi lepiej usiasc, polozyc sie i na co mam ochote w danym momencie :/ czasem czuje sie jak jakas niepełnosprawna

Hej wszystkim:) również jestem w pierwszej ciąży. Mnie może trochę bardziej rodzina wyrecza ale bez przesady;P . Kiedy planujecie zacząć zakupy wyprawkowe ?

w57v9jcg3uhs5hfl.png

reklama
Hej wszystkim:) również jestem w pierwszej ciąży. Mnie może trochę bardziej rodzina wyrecza ale bez przesady;P . Kiedy planujecie zacząć zakupy wyprawkowe ?

w57v9jcg3uhs5hfl.png
ja kupilam pierwszy ciuszek jak dowiedzialam sie jaka plec, podczas I prenatalnego badania
a pozniej stopniowo gdzies od 20 tyg

Do góry