reklama
aga6
Fanka BB :)
zaraz poszukam@aga6 Kurczę nie mam linka bo to dawno temu było. Ale na ich oficjalnej stronie jest "dołącz do programu" czy jakoś tak, a na Pampers można zamówić po prostu darmowe próbki.
A na Hippie możliwe, że nie mieli Amelki i dali takie. Pisali, że można wybrać opcję "jedzie z nami dziecko"
Cześć wszystkim! U mnie też dopiero pierwsze dziecko, cała przygoda przede mną! Fajnie, że jest tyle zorientowanych przyszłych mam, ja dopiero rozglądam się po sektorach dziecięcych Może jak rodzinie powiem o ciąży, to też trochę rzeczy dla dziecka się znajdzie ^^
Darmowe próbki to super sprawa- każde wsparcie dla mam i ich pociech jest super. Bardzo fajną stroną na temat odżywiania kobiet w ciąży i ich maluszków jest 1000 dni dla zdrowia, polecam jako lekturę "w oczekiwaniu" Pozdrawiam!
Darmowe próbki to super sprawa- każde wsparcie dla mam i ich pociech jest super. Bardzo fajną stroną na temat odżywiania kobiet w ciąży i ich maluszków jest 1000 dni dla zdrowia, polecam jako lekturę "w oczekiwaniu" Pozdrawiam!
reklama