reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie 2017 oczekujące pierwszego dziecka

Hej dziewczyny, widzę, że nas coraz więcej. Ja mam termin na 21 lipca, w pierwszym trymestrze też nie było kolorowo, teraz jest o niebo lepiej chociaż zdarza się, że robi mi się słabo, wyniki też słabe, hemoglobina poniżej normy i ketony w moczu. :(

reklama
Hej, ja dziś 6t6d. Ta cała ciąża to dla mnie czarna magia! Dlaczego w szkole nas do tego nikt nie przygotował? :D
Moje objawy to senność, ból piersi i chęć wystrzelenia całego świata w kosmos włącznie ze mną i moimi hormonami :D

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

hej hej dziewczyny :) jak samopoczucie? mi ewidentnie słuzy słońce , więcej siły i chęci do działania :)
ganndqk3657kz9cu.png

hej hej dziewczyny :) jak samopoczucie? mi ewidentnie słuzy słońce , więcej siły i chęci do działania :)
ganndqk3657kz9cu.png
ojj w 20 tyg to ja mialam duzo energii ;) teraz w 34 ledwo chodze, skurcze łapią, sapię i na nic nie mam siły do tego przeziebienie mnie dopadło :d
początki ciąży i te nudnosci i humorki byly lepsze niz to teraz xP panika ze sir nie wyrobie ze wszystkim, ciagle zmeczenie, skurcze, wbijanie stópek pod żebra, zaparcia, kopniaki w zoladek, ulewanie xP
ajjj i tak kocham to moje jeszcze nienarodzone dziecie <3

u mnie z tą energią to ciężko było, niskie ciśnienie mnie prześladowało a wstawanie o 6 do pracy powodowało znaczny spadek energii :) .
o jej współczuje teraz taki podły okres grypowy

ganndqk3657kz9cu.png

u mnie z tą energią to ciężko było, niskie ciśnienie mnie prześladowało a wstawanie o 6 do pracy powodowało znaczny spadek energii :) .
o jej współczuje teraz taki podły okres grypowy

ganndqk3657kz9cu.png
nie chorowałam od 2 lat... teraz mnie dopadło :( ale nie poddam się :D
woda z miodem i cytryną i czosnek i przed siebie :D

reklama
Cześć, mogę dołączyć? Jestem Agnieszka, zaraz przekroczę próg 29 lat. Moje maleństwo o nieznanej jeszcze płci ma już prawie 15 tygodni, termin na 18 sierpnia. :) Od początku ciąży jestem na zwolnieniu.
Nie mogę już się doczekać maleństwa, najchętniej szalała bym z wyprawką, ale czekam do połówki ciąży.

Do góry