Hej dziewczyny, widzę, że nas coraz więcej. Ja mam termin na 21 lipca, w pierwszym trymestrze też nie było kolorowo, teraz jest o niebo lepiej chociaż zdarza się, że robi mi się słabo, wyniki też słabe, hemoglobina poniżej normy i ketony w moczu.
reklama
Ancymonka
Aktywna w BB
Część dziewczyny. Jestem tu nowa termin mam na 28 sierpnia. We wtorek zaczynamy 12 tydzień.
Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom
madagos
Fanka BB :)
Hej, ja dziś 6t6d. Ta cała ciąża to dla mnie czarna magia! Dlaczego w szkole nas do tego nikt nie przygotował?
Moje objawy to senność, ból piersi i chęć wystrzelenia całego świata w kosmos włącznie ze mną i moimi hormonami
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje objawy to senność, ból piersi i chęć wystrzelenia całego świata w kosmos włącznie ze mną i moimi hormonami
Ancymonka
Aktywna w BB
Hejka. Witamy. Będzie dobrzeHej, ja dziś 6t6d. Ta cała ciąża to dla mnie czarna magia! Dlaczego w szkole nas do tego nikt nie przygotował?
maartuulaa
Początkująca w BB
hej hej dziewczyny jak samopoczucie? mi ewidentnie słuzy słońce , więcej siły i chęci do działania
aga6
ojj w 20 tyg to ja mialam duzo energii teraz w 34 ledwo chodze, skurcze łapią, sapię i na nic nie mam siły do tego przeziebienie mnie dopadło :dhej hej dziewczyny jak samopoczucie? mi ewidentnie słuzy słońce , więcej siły i chęci do działania
początki ciąży i te nudnosci i humorki byly lepsze niz to teraz xP panika ze sir nie wyrobie ze wszystkim, ciagle zmeczenie, skurcze, wbijanie stópek pod żebra, zaparcia, kopniaki w zoladek, ulewanie xP
ajjj i tak kocham to moje jeszcze nienarodzone dziecie <3
maartuulaa
Początkująca w BB
u mnie z tą energią to ciężko było, niskie ciśnienie mnie prześladowało a wstawanie o 6 do pracy powodowało znaczny spadek energii .
o jej współczuje teraz taki podły okres grypowy
aga6
nie chorowałam od 2 lat... teraz mnie dopadło ale nie poddam sięu mnie z tą energią to ciężko było, niskie ciśnienie mnie prześladowało a wstawanie o 6 do pracy powodowało znaczny spadek energii .
woda z miodem i cytryną i czosnek i przed siebie
Ancymonka
Aktywna w BB
Trzymaj się. Ja w 9tyg poszłam spać czując się dobrze a wstałam tak załatwiona...nie chorowałam od 2 lat... teraz mnie dopadło ale nie poddam się
woda z miodem i cytryną i czosnek i przed siebie
Dużo pij i będzie dobrze
reklama
Cześć, mogę dołączyć? Jestem Agnieszka, zaraz przekroczę próg 29 lat. Moje maleństwo o nieznanej jeszcze płci ma już prawie 15 tygodni, termin na 18 sierpnia. Od początku ciąży jestem na zwolnieniu.
Nie mogę już się doczekać maleństwa, najchętniej szalała bym z wyprawką, ale czekam do połówki ciąży.
Nie mogę już się doczekać maleństwa, najchętniej szalała bym z wyprawką, ale czekam do połówki ciąży.