reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Kobiety- co mogę wziąć na przeziębienie skoro nadal cycolimy???
wydaje mi się ,że Upsarin można ale nie jestem pewna ale na pewno herbata z miodem i cytryną ,sok malinowy, i czosnek . Odsmaż sobie chlebek i posmaruj rozgniecionym czosnkiem. Grzane mleko z miodem też można jak lubisz mleczko .Położyć się pod pierzynkę albo przytulić do kochanego ciałka i wypocić .PomagaKobiety- co mogę wziąć na przeziębienie skoro nadal cycolimy???
hooba
lutówka 2009 i 2012
Ja brałam jakieś leki homeopatyczne, ale nie pamiętam nazwy:-(.Kobiety- co mogę wziąć na przeziębienie skoro nadal cycolimy???
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Dzięki, Dziewczyny. Apap mi bokiem niedługo wyjdziepójde dziś z Młodą prywatnie do lekarza, bo w srodę byłam u rodzinnej bo już pokasływała i oczywiscie nic jej nie byłoa teraz obie się mamy źle, Hanka co prawda twardsza ode mnie, ale widać, ze się męczy:-( poradzę się babki, co mogę wziąć. moja zawsze antybiotyk pzepisywała, a chciałabym tego uniknąć...:-(
MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
Jolek uważaj, bo mozna piersi przeziebic....ja mam tak jak Ty-tez mnie wszystko w stopy parzy) i tez latam boso po balkonie Ale tesciowa mnie opiorkala ze juz zimno zaczyna byc i mam myslec troszke o sobie wiec nosze klapki
Martussa- wygrzewac, wygrzewac i jeszcze raz wygrzewac herbatka z cytrynką, wit c i do lóżka !!
Ja wciaz bez @, nie wiem czy to dobrze czy zle, biore Azalie wiec moze nawet nie powinnam miec @??
Martussa- wygrzewac, wygrzewac i jeszcze raz wygrzewac herbatka z cytrynką, wit c i do lóżka !!
Ja wciaz bez @, nie wiem czy to dobrze czy zle, biore Azalie wiec moze nawet nie powinnam miec @??
Ostatnia edycja:
szczęśliwa1
Fanka BB :)
oj Martussa zdrówka życzę
Martussa ja właśnie wychodzę z porządnego przeziębienia (38,5 gorączka, katar, kaszel). Brałam apap, rutinoscorbin i osscilococinum. No i siedziałam w domu 5 dni a z Zuzią babcia na spacery wychodziła. Najgorsze były pierwsze 3 dni bo do córy mogłam się zbliżać (i karmić piersią) tylko w masce aby jej nie zarazić.
Dziewczyny ja z kolei ostatnio tak się zastanowiam. Coraz mniej regularnie karmię piersią bo młoda je już obiadki i deserki słoiczkowe. Pomimo tego nie dostałam jeszcze okresu (to już z półtora roku bez niego). Niby fajnie, ale czy już powinnam się niepokoić i iść do gina, czy to normalne? Jak myślicie?
Dziewczyny ja z kolei ostatnio tak się zastanowiam. Coraz mniej regularnie karmię piersią bo młoda je już obiadki i deserki słoiczkowe. Pomimo tego nie dostałam jeszcze okresu (to już z półtora roku bez niego). Niby fajnie, ale czy już powinnam się niepokoić i iść do gina, czy to normalne? Jak myślicie?
reklama
Maggi - całkiem normalne. Nasze dzieci mają już 7 - 8 miesięcy, więc każda z nas dokarmia dziecko innym jedzeniem niż mleko. A jeszcze zostało nas trochę, szczęściar, które mogą nacieszyć się, czystymi majtkami ;-)
Ja też nie mam i chwała za to! :-) Mogę tak jeszcze pół roku!
Ja też nie mam i chwała za to! :-) Mogę tak jeszcze pół roku!