reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

reklama
au au au ale mnie od niedzieli boli ząb i co dziwne on jest blombowany i nie ma żadnej dziurki .Nie wiem co mogę wziąść żeby nie bolał i żeby małemu nie zaszkodziło .A do dentysty jestem na pon zapisana -dopiero au au nawet nie mam siły nic pisać:crazy:

mozesz wziac takze na przemian z apapem nurofen albo jak masz w domu to antybiotyk amoksycyline (duomox, amoksiklav czy jakos tak) bo pewnie cos sie w nim od srodka dzieje.nie zazdrosze bo tez przez to przechodzilam jak karmilam Zuzie i teraz w ciazy tez.trzymaj sie kochana

pbg trzymam kciuki aby nie było to nic poważnego
jolek2 a ja proponuję dołączyć jakąś płukankę , może szałwia ? Na pewno nie zaszkodzi a kto wie może pomoże :tak:

jolek trzymaj się:-) ja się wybieram od porodu do dentysty i jakoś mi się schodzi już ponad pół roku;-) właściwie to już w ciąży powinnam pójść, ale się bałam:sorry:

reklama
Do góry