reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

reklama
mamuśki dziękuję bardzo za rady wziełam apap i znalazłam taki żel aperisan no i trochę przeszło dzisiaj już do kompa się dowlokłam

ja teraz też mam miesiączkę ale już nie liczę którą po ciąży nie mam tylko bolesnych ale za to długość taką samą jak przed ciążą czyli do 5 dni

Kurcze pominelam jedna pigulke i to na dodatek w pierwszym tygodni po przerwie gdzie ryzyko zajscia w ciaze jest najwyzsze:szok:mam lekki stresik bo w tym tyodniu byly przytulanki:-pale nie martwie sie na zapas co ma byc to bedzie,choc nie wydaje mi sie zebym mogla zajsc w ciaze...Za 2 tygodnie zrobie dla pewnosci tescik,ale nie stresuje sie niepotrzebnie,bo to nie ma sensu:tak:

Mysia bez stresu ;-) ja przez 3 lata zapominalam o przyjmowaniu pigulki dosc czesto i zadne potomstwo sie nie przyplatalo :tak: dopiero jak odstawilam calkiem tabletki to po 2 msc zaszlam w ciaze z Mackiem :-)
tabletki potrafia dzialac chyba do pol roku po tym jak sie je skonczy przyjmowac, wiec jedna pominieta to nic :rofl2:

No a ja mam niekonczace sie krwawienia i plamienia od porodu :zawstydzona/y: teraz od kilku dni łykam tabletki Yaz a mimo to nadal sie mi nie unormowal cykl i krwawienie trwa juz ponad tydzien :no: boshhh zeby sie to juz unormowalo w koncu bo wydaje majatek na podpaski :rofl2:

reklama
w piątek na wieczór przystawiam małego do cyca a tu mnie boli sutek ,ale nic dalej karmię .Jak się najadł położyłam go ,a cyc boli ja go dotykam a dosłownie pod ręką czułam jak mi rośnie gula.Wzięłam ciepły prysznic i się położyłam .Całą noc nie mogłam spać bo tak cyc rwał .Ale małego dostawiałam 3 razy w nocy do tej piersi i mi sciągnął. Wczoraj już było lepiej chociaż bałam się o drugą pierś.Ale jest ok .Boli mnie tylko sutek ,ale to pestka .Zauważyłam ,że jak wychodzę na balkon na boso to zaraz mnie łapie coś i jakieś kłucia muszę teraz uważać. Ale co zrobić jak mnie łapcie i skarpety parzą:-D

Do góry