reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

reklama
Doberek wszystkim:-) noc przezyłam, ale katar taki, że pielucha z wielką kupą mogłaby mi pod samym nosem leżeć i nic nie poczuję- próbowałam:-D:-D

Jolek- Grzejnik ma teraz nocki, ale to od niego mamy ten prezencik zarazkowy- z pracy nam przyniósł... ;/

Martussa zdrowiejcie z Hanką a jak dajesz sobie radę z podawaniem jej leku ja z moja mała to miałam straszne przeboje podac jej syrop tabletki...szybko niech wam to minie, a bioparox dobry bo miejscowyi nie przeniknie do mleka

Martussa82 życzę dużo zdrówka wiecie nim się dowiedziałam że jestem w ciąży to miałam coś z sercem i mam ale to od nerwów bo miałam badania robione jak już byłam w ciąży a o niej nie wiedziałam może to przez nią już sama niewiem

reklama
Elunia- antybiotyk mamy w zawiesinie i jest taka specjalna sttrzykawa do dzioba ją wkładam i jest dobrze, moze dlatego, że nawet smaczne to cholerstwo. podobnie z syropkami- są owocowe i łyżeczą pięknie wchodzą. aa. widzę nowe zdjęcie- nie poznałam Cię, przyzwyczaiłam się do starego Avatara:cool2:

Agi- a teraz nie monitorujesz serca?? nie bagatelizuj tego, Kobieto...:-)

Do góry