reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

mikimauro widzę że Ty ekspertka , więc i ja ośmielę się spytać - a co sądzisz o wkładce ? Mój gin jakąś Mirene mi poleca .

reklama
bylam u lekarza, wszystko swietnie:) Jesli chodzi o ból przy stosunku to zaczął mi sugerowac ze problem mam nie w .... ale w glowie!!!!:szok::szok::szok: chcial mnie juz wysylac do sexuologa:szok:to oczywiscie jakis absurd wiec wspolnie doszlismy do wniosku ze moze mnie uczulac guma z prezerwatywy:tak::tak::tak:
w kazdym razie przepisal mi Azalie wiec dolanczam do grona biorących te tabletki:)

ja plastry odradzam, wszystkie moje koleżanki bardzo szybko z nich rezygnowały, jak się okazywało, że na wizycie lekarskiej pan doktor wskazuje na owulacje :)
z nimi to jest taka lipa, że najlepiej to wyglądać przy nich jak kościotrup, bo wszelkie tkanki tłuszczowe już zaburzają wchłanianie się hormonów;/

Elunia- ja też o furaginie czytałam różne opinie...
a w ogóle, to po ataku kolki zrobiłam badania- krew oki ale mocz- porażka...:-:)-(bakterie, nabłonki, białko, leukocyty..dramat:-:)-( jutro dopiero do lekarza:-:)-:)-(

No a ja biore teraz Cerazette i chyba jest jeszcze gorzej (niż po Azali co 2 tyg krwawienie) :dry: teraz od półtorej tygodnia mam plamienie :zawstydzona/y: Zdaje sie ze bede musiala wybrac sie do gina ZNOWU :no::dry: i tym razem to moze zwykle antykoncepcyjne beda mi przyslugiwaly...

Czy musi minac jakis okres czasu od zakonczenia karmienia piersia aby móc brac tabletki antykoncepcyjne? Ja jeszcze odciagam raz dziennie laktatorem niecale 10 ml chyba tylko po to zeby jakis zastuj sie nie zrobil :dry: Ale juz niebawem pozegnam sie calkiem z mleczkiem - tak mi sie przynajmniej wydaje :confused:

a ja rzuciłam Cerazette. Nie miałam okresu i plamienia żadnego, ale moje libido poszło chyba do sąsiadów. Ja nie wiem co to znaczy mieć chcicę, czy nawet ochotę...
Wkurza mnie to, więc koniec z tabletkami.
Zastanawia mnie tylko, czy teraz na skutek rzucenia ich, nie wywoła mi to okresu? Bo z normalnymi tabletkami tak było. A do okresu wcale mi nie spieszno. :dry:

a ja rzuciłam Cerazette. Nie miałam okresu i plamienia żadnego, ale moje libido poszło chyba do sąsiadów. Ja nie wiem co to znaczy mieć chcicę, czy nawet ochotę...
Wkurza mnie to, więc koniec z tabletkami.
Zastanawia mnie tylko, czy teraz na skutek rzucenia ich, nie wywoła mi to okresu? Bo z normalnymi tabletkami tak było. A do okresu wcale mi nie spieszno. :dry:

ja dokładnie mam takie same plany, zostały mi trzy tabletki cerazette i nie wiem co zrobić. U mnie sahara i chęci brak:-(

reklama
U mnie tez brak chcicy ale nie wiąrze tego z tabletkami, bo zaraz po połogu (gdy je bralam) i jeszcze bedac w ciazy mialam ochote na igraszki :-p

Teraz ochota na zblizenia umarła śmiercia naturalna przez brak choćby odrobiny romantyzmu, przez monotonie i rutyne w życiu codziennym ;-)

Do góry