Postrzalka
Oliwciowa maminka
Hej dziewczyny u mnie też zerowe libido albo nawet mniej jak się da. eż tego nie wiążę z tabletkami, niedawno skończyłam azalię i nie biorę więcej, myślę nad jakimś zabezpieczeniem innym, ale mój M nie bardzo chce tzn mówi że po co, że gumki będziemy używać. Ja jeszcze mam obawy co do jakiejś antykoncepcji hormonalnej przez to że byłam niepłodna i żeby zajść w ciążę to musiałam się leczyć i teraz nie wiem jakie będą konsekwencje antykoncepcji bo chciałabym jeszcze mieć drugie dzieciątko za jakiś czas. Mój gin niestety nie bardzo ze mną chciał rozmawiać miał chyba zły dzień i na szybko troche na "odczep sie" dał mi te azalie.
monika mnie też boli przy stosunku nawet bardzo i musimy baaaaaardzo powoli żeby się rozluźniło tam wszystko i mi się wydaje że to właśnie w głowie no bo po czym jak gumek nie używamy i normalnie nie boli. Lekarza nie pytałam bo nie byłam jeszce odkąd zaczęliśmy i boli.
monika mnie też boli przy stosunku nawet bardzo i musimy baaaaaardzo powoli żeby się rozluźniło tam wszystko i mi się wydaje że to właśnie w głowie no bo po czym jak gumek nie używamy i normalnie nie boli. Lekarza nie pytałam bo nie byłam jeszce odkąd zaczęliśmy i boli.