reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

Ja od 10 dni biorę Azalię i na razie żadnego plamienia nie było,też zastanawiałam sie nad spiralą ale jakoś do końca nie jestem przekonana nawet Gna nie pytałam jakie ma zdanie na ten temat,ale zrobię to na następnej wizycie i zobaczymy co mi powie.
Teraz odbiegne tochę od tematu anty...,mianowicie na jednym sutku mam zaczerwienienie i w tum miejscu bardzo mnie swędzi ,miała może któraś z Was takie COŚ?Nie wiem czy mogę karmić tym cyckiem i pojęcia nie mam co to może być,chyba się przespaceruje do doktora?

reklama
Lajfiku ja jednak mam obawy przed wkladka bo powiklania zwiazane ze stosowaniem spirali moga wywolac nieplodnosc Nie wiem czy moje obawy sa sluszne ale jednak wole nie ryzykowac

no ja akurat wiecej dzieci juz nie chce wiec mi to rybka :-D:-D:-D
po tabl. np. mozesz bardzo dlugo nie miec owulacji ....zawsze sie cos znajdzie i za i przeciw .... ;-):-p

Ostatnia edycja:
Tak jest tabletki mogą wywołać PCO czyli policystyczne jajniki - rośnie pęcherzyk i nie pęka, wtedy jajniki są całe w takich małych torbielkach. Ja jestem tego przykładem :baffled:
nona26 mnie czasami swędzą sutki zaraz po karmieniu. Też mam zamiar wybrać się do doktora, tylko jakoś czasu brakuje :cool2: Daj znać co Ci lekarz powiedział.

Kochane dzis wreszcie ide do gina-od porodu nie bylam:zawstydzona/y:
Po prostu nabralam awersji:-(masakra co ci lekarze mi tam robili:wściekła/y:
w kazdym razie musze sprawdzic czy wszystko ok, na pewno mam tam jakas mega infekcje bo boli podczas stosunku:( no i musze w koncu zaczac albo brac tabletki albo zrobie sobie zastrzyk i bede miala z glowy na 3mc.
wlasnie czy któras z Was brala taki zastrzyki???

reklama
Kochane dzis wreszcie ide do gina-od porodu nie bylam:zawstydzona/y:
Po prostu nabralam awersji:-(masakra co ci lekarze mi tam robili:wściekła/y:
w kazdym razie musze sprawdzic czy wszystko ok, na pewno mam tam jakas mega infekcje bo boli podczas stosunku:( no i musze w koncu zaczac albo brac tabletki albo zrobie sobie zastrzyk i bede miala z glowy na 3mc.
wlasnie czy któras z Was brala taki zastrzyki???
po tym zastrzyky pkami się między miesiączkami, ja generalnie odradzam, ale namawiam na plastry.

Do góry