reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

reklama
Zazdroszcze wam dziewczyny ja przez te tabletki plamilam niemal codziennie:wściekła/y:ale pzestalam juz je brac wiec narazie stosujemy gumeczki,niebardzo mi to odpowiada ale co zrobic:sorry: Musze sie wybrac do lekarza po inne tabletki

ja też się Cerazettuję i moje libido jest zerowe!
Chyba rzucę te tablety! :zawstydzona/y: bo jeszcze mąż zacznie się oglądać za inną... ;-)

Zazdroszcze wam dziewczyny ja przez te tabletki plamilam niemal codziennie:wściekła/y:ale pzestalam juz je brac wiec narazie stosujemy gumeczki,niebardzo mi to odpowiada ale co zrobic:sorry: Musze sie wybrac do lekarza po inne tabletki

jakie chcialabys inne tabletki?? ja mam brac teraz cerazette, ale po nich ponoc bedzie tak samo z tymi krwawieniami :confused2: wiec moze odpuszcze sobie antykoncepcje i wroce do metod naturalnych.... w koncu juz mam miesiaczki to moze jakos wylicze te dni nieplodne... a jak sie nie uda to Maciek bedzie mial rodzenstwo :-)

dobry lekarz jest w stanie dobrac odpowiednie tabletki dla danej kobiety tylko powinien zrobic odpowiednie badania hormonalne :shocked2: moj gin oczywiscie ma to gdzies ze krwawie co 2 tygodnie i nawet mnie nie przebadal ginekologicznie a juz nie mowiac o innych skierowanich :sorry:

nimfi jeszcze nie wiem jaki tabletki ,zobaczymy co mi pielegniarka doradzi:tak:a moze wybiore jakas inna forme anty.zastanawialam sie kiedys nad implantem choc nie jestem do konca przekonana A jesli chodzi o metody naturalne to nie chce ryzykowac:-pChcialabym miec kojejne dziecko ale jeszcze nie teraz

Moja sąsiadka ma dziecko 3 -letnie, 1- roczne i 5- miesięczne . W zeszłym tygodniu pękła im ,,gumka,, a ona była blisko fazy płodnej i dostała mega stresa , pojeździła po lekarzach i dostała tabletkę wczesnoporonną . Teraz poważnie myśli o wkładce , ja też , choć szczerze to się jej boję.:baffled:

Moja sąsiadka ma dziecko 3 -letnie, 1- roczne i 5- miesięczne . W zeszłym tygodniu pękła im ,,gumka,, a ona była blisko fazy płodnej i dostała mega stresa , pojeździła po lekarzach i dostała tabletkę wczesnoporonną . Teraz poważnie myśli o wkładce , ja też , choć szczerze to się jej boję.:baffled:
asus nie ma czego sie bac :-D:-)... wiele kobiet je nosi i jest ok ..ja po powrocie z Polski tez zakladam sobie 'Mirene' na 3 lata :-D
Bynajmniej masz krotsza @ po spirali i jest mniej bolesna
chodzisz na kontrole do gina i po sprawie :-)

reklama
Lajfiku ja jednak mam obawy przed wkladka bo powiklania zwiazane ze stosowaniem spirali moga wywolac nieplodnosc Nie wiem czy moje obawy sa sluszne ale jednak wole nie ryzykowac

Do góry