reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

słyszałam i też mnie to interesowało :)
dziś zapytałam o to ginekologa, to on powiedział mi, że narazie mogę o tym zapomnieć, dopiero jak skończę karmić to można pogadać. I mówił też, że nie do końca ufa tej metodzie.

reklama
Mi w końcu krawienie ustało, chyba to jednak okres był. Zobaczymy co bedzie dalej. Już w sumie byśmy mogli też, ale tym razem choróbsko nas dopadło i kicham i kaszle okropnie więc na razie it ak nic z tego. :zawstydzona/y:

A u mnie krwawienie sie zaczelo :shocked2: Po ostatnim tygodniu gdzie czulam bole owulacyjne to teraz czekam tylko az zacznie sie bol menstruacyjny bo na razie niewiele leci... To moze juz okres :wściekła/y:

habcia tez ogladalam rozmowy w toku :sorry2: interesujace te pierscienie, ale nigdy dotad o nich nie slyszalam :confused: zapytam gina o to

one sa w polsce od marca 2008 roku. JA chyba ich bede używac ze względu na niska dawke hormonow oraz ze nie obciaza wątroby i ukladu pokarmowego tak jak tabletki.

Nimfii W dozie wychodzi 42 zł za sztuke, pewnie z ZICO bedzie jeszcze taniej :) Ja tam wole doplacic troche i brać mniej hormonow.

a wlasciwie ile kosztuje Azalia? :sorry2: bo jesli roznica nie jest duza to warto doplacic - kiedys bralam plastry i tez placilam za nie 45 zl :szok: droga antykoncepcja ale potrzebna :-D

reklama
hooba w krakowie jest kilka aptek z cenami hurtowymi :tak:ja kupuje leki w aptece na ul.Sapiechy 69 gdzie witamina K dla dzieci jest za 25 zl a maz kupil ja kiedys po 35 zl :baffled: to duza roznica cen!!

Do góry