reklama
larkaa
Fanka BB :)
Po kontroli wszystko git.
Golimek
Pytałam lekarza i powiedział, że można ćwiczyć po 6 tygodniu normalnie, tylko trzeba stopniowo to robić, zacząć od lekkich ćwiczeń, ale tylko po naturalnym porodzie.
I jeżeli było cięte krocze to darować sobie narazie ćwiczenia, które męczą krocze typu bieganie, nożyce poziome itd.
Golimek
Pytałam lekarza i powiedział, że można ćwiczyć po 6 tygodniu normalnie, tylko trzeba stopniowo to robić, zacząć od lekkich ćwiczeń, ale tylko po naturalnym porodzie.
I jeżeli było cięte krocze to darować sobie narazie ćwiczenia, które męczą krocze typu bieganie, nożyce poziome itd.
zapmarta
Karolkowa mama
Larkaa, super, że wszystko "git" a co powiedział na temat zrostów ???
Nathalie
Fan(ka)
Mi w końcu krawienie ustało, chyba to jednak okres był. Zobaczymy co bedzie dalej. Już w sumie byśmy mogli też, ale tym razem choróbsko nas dopadło i kicham i kaszle okropnie więc na razie it ak nic z tego.
ja też dziś u gina byłam.
Moja wizyta nie trwała nawet minuty. Weszłam ( jako pierwsza za zgodą 15 kobitek czekających w kolejce), dałam wypis ze szpitala, badanie szybkie na fotelu i to wszystko , do widzenia. Po tabletki wybiorę się jak skończę karmić piersią ( za jakieś 4 miechy) do innego lekarza a teraz ... kondony.
Moja wizyta nie trwała nawet minuty. Weszłam ( jako pierwsza za zgodą 15 kobitek czekających w kolejce), dałam wypis ze szpitala, badanie szybkie na fotelu i to wszystko , do widzenia. Po tabletki wybiorę się jak skończę karmić piersią ( za jakieś 4 miechy) do innego lekarza a teraz ... kondony.
larkaa
Fanka BB :)
Mi lekarz dał receptę na cerazzete czy coś takiego i powiedział, że mam przemyśleć jak chce się zabezpieczać. Poki co też wysłałam męża po kondomy
W ogóle cholernie piekło przy badaniu, coś mi się wydaje, że nasz "pierwszy raz" będzie traumatyczny :| no nic pożyjemy zobaczymy, jak Kalina da to jeszcze dziś się dowiem.
W ogóle cholernie piekło przy badaniu, coś mi się wydaje, że nasz "pierwszy raz" będzie traumatyczny :| no nic pożyjemy zobaczymy, jak Kalina da to jeszcze dziś się dowiem.
Ja też życzę powodzenia. Grunt to się nie zniechęcać. Ja na razie odstawiłam pełne przuytulanki bo czemu mam cierpieć? Podobno blizny w środku rogowacieją i stają się mniej elastyczne, stąd ten ból, ja akurat w środku miałam sporo szfów rozpuszczalnych.
reklama
dziewczyny mam pytanko, slyszalySCIE kiedys o pierscieniach dopochwowych? wlasnie w rozmowach w toku bylo o tym wspomniane. Po przeczytaniu o nich, powaznie sie zastanawiam maja mniej hormonow niz tabletki. Nazywaja sie NUVARING.