reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

A ja chyba mam okres:szok:Nie wiem jak to możliwe...dobrze że nie zaszłam w ciążę:-)Co oni mi w tym szpitalu nagadali? Zapewniali że pół roku murowana bezpłodnośc, bo karmię itd. Kiedyś słyszałam że to nieprawda ale wolałam uwierzyc profesjonalistą. Dobre sobie
Przeciez dziewczyny pisaly ze to bzdura.

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie antar pisałyśmy że to bzdura:-)

dziewczyny najlepsze zabezpieczenie to brak seksu a wszystko inne w jakiś sposób oddziałuję na nasze organizmy nie dajmy się więc zwariować;-)

dziewczyny najlepsze zabezpieczenie to brak seksu a wszystko inne w jakiś sposób oddziałuję na nasze organizmy nie dajmy się więc zwariować;-)[/quote]
Ja ma taki strach przed następną ciązą, że to prawie robi się fobia;-)kolejna ciąza napewno by mnie złamała psychicznie, strasznie chciałam mieć czwórke dzieci, tylko że Maxa planowałam troszke póżniej tak za 5lat, dopuki nie założe wkładki to chyba nie wpuszcze męża do łóżka:no:, biedny juz miesiac śpi w gościnnym:baffled:

Ja biore tabletki bo mam jajniki podatne na torbiele i siłą rzeczy muszę je wyciszać non stop, bo kolejne operacje doprowadzą do ich usunięcia. A swoją drogą to nie chciałabym być teraz znowu w ciąży. Trochę się rozczarowałam tym stanem bo zawsze myślałam że ciąża to taki 'mistyczny' czas, a tak prawdę mówiąc to ja mam poczucie że tych ośmiu miesięcy w ogóle nie było, takie wycięte z życia normalnie..
Chciałabym oczywiście miec więcej dzieci ale to za jakiś czas :)

my następne dzieciątko planujemy za 6 lat, do tej pory jeszcze się po porodzie nie kochaliśmy, za bardzo się boję wpadki. Może w poniedziałek gin założy mi już wkładkę, do tej pory musimy poczekać...choć jest ciężko.

Ja biore tabletki bo mam jajniki podatne na torbiele i siłą rzeczy muszę je wyciszać non stop, bo kolejne operacje doprowadzą do ich usunięcia. A swoją drogą to nie chciałabym być teraz znowu w ciąży. Trochę się rozczarowałam tym stanem bo zawsze myślałam że ciąża to taki 'mistyczny' czas, a tak prawdę mówiąc to ja mam poczucie że tych ośmiu miesięcy w ogóle nie było, takie wycięte z życia normalnie..
Chciałabym oczywiście miec więcej dzieci ale to za jakiś czas :)
Tak "radosny czas oczekiwania", "twoje magiczne 9 miesięcy" ... :-D:-D:-D
bawią mnie te tytuły w gazetach dla ciężarych :laugh2: tak samo jak teraz "piękno macierzyństwa" - może z perspektywy paru lat spojrzymy na to inaczej :rofl2: puki co choć wcale nie ukrywam, że następne dziecko chciałabym mieć w przeciągu 3 lat to teraz nawet super figo-fago nie było :baffled: a to połóg, a to okres, a to noc niedospana, a to miliard obowiązków .... jeszcze miesiąc i pół roku minie :eek: wtórną dziewicą chyba zostanę :laugh2:

Ja podobnie jak Jezyk nie chcę mieć już więcej dzieci , natomiast sama jestem jedynaczkom i zaręczam Wam że to najokropniejsza rzecz na świecie , może nie gdy jest się dzieckiem , ale teraz jako osoba dorosła jestem na świecie sama i to straszny los. Dlatego mimo mojego kiepskiego zdrowia zdecydowałam się na ciążę 3 . Moje dzieci teraz i gdy dorosną będą mieć siebie i mam nadzieję że będą dla siebie wsparciem. :tak:

reklama
My chcielismy trojeczke dzieci i mamy,nie wyobrazam sobie przechodzic kolejnej zagrozonej ciazy i takiego porodu.Teraz czekam na wizyte u gina i zabezpieczenie,bo bez tego ani rusz:no:

Do góry